Bursa'da müzik ve eğlence iptal edildi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu, Bursa'da devam eden Trabzon'un Kurtuluşunun 98.yıl dönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinliklerinin müzik ve eğlence bölümlerini iptal etti.

Bursa'da müzik ve eğlence iptal edildi.
Bursa'da müzik ve eğlence iptal edildi. Admin
Advert

Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu adına Genel Başkan Mustafa Demir imzasıyla yayınlanan bildiri şöyle:

Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısını nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizin huzuruna, bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırıları için güvenlik güçlerimizin vatandaşlarımızı savunma ve insanlık ailesine olan sorumluluğunu yerine getirme adına ortaya koydukları cansiperane mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz.

Bu yıl Bursa'ya taşıdığımız Trabzon'umuzun Kurtuluşunun 98.yıl dönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım günleri etkinliğimiz 18 Şubat tarihinde Bursa Merinos Kültür Merkezinde başlamış ve 21 Şubat akşamına kadar devam edecektir. Ülkemizi yasa boğan bu elim olaydan dolayı etkinliğimiz programında yer alan müzik ve eğlence bölümünü iptal ettik. Biz Kültür elçileriyiz; etkinliğimiz programında yer alan bölgemizin yöresel ürünleri, mutfağı, sanatı ve kültürünü tanıtacağımız aktiviteler devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

TDF Bursa Trabzon'un Kurtuluşu 98. Yıl Mustafa Demir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg