TİRDEF kongreyi istişare etti

Kısa adı TİRDEF olan Tirebolu Dernekler Federasyonu istişare toplantısı Beykozlu Giresunlular Derneği merkezinde yapıldı.

TİRDEF kongreyi istişare etti
TİRDEF kongreyi istişare etti Yonetici
Advert

Kısa adı TİRDEF olan Tirebolu Dernekler Federasyonu istişare toplantısı Beykozlu Giresunlular Derneği merkezinde yapıldı. 9 Ocak Pazar günü, sabah saatlerinde yapılan toplantıya TİRDEF yöneticileri ile üye dernek başkan ve yetkilileri katıldı.

23 Ocak Pazar günü Üsküdar Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olağan genel kurul için aday olan İbrahim Aydın, Necati Yılmaz ve Necdet Demirel’in de katılarak adaylık gerekçelerini açıkladıkları toplantıda, dernek başkanları da kendi görüşlerini aktarma fırsatı buldular. Konuşmacılar aday sayısının fazla olduğunu vurgularken; bunun mümkünse bire, olmazsa da ikiye indirilmesi yönünde kanaat belirttiler. Adaylar ise şimdilik adaylıklarını açıkladıklarını ve sonuna kadar devam edeceklerini ifade ettiler.

Toplantıya Kuzgun Köyü Derneği adına katılan TİRDEF Kurucularından İbrahim Balcıoğlu da mümkün olursa seçime adaylar katılsa bile kurul üyelikleri için birlikte tek liste yapılması gerektiğini belirterek “Seçim sonunda kırgınlıkları ve dağılmayı önleyecek bir sistem olduğuna inanıyorum” dedi.

Bilindiği gibi TİRDEF Muhasibi İbrahim Aydın ve TİRDEF Başkan Vekili Necati Yılmaz adaylıklarını önceden açıklamış ve son günlerde ise TİRDEF Başkanı Necdet Demirel de “gördüğüm lüzum üzerine bu dönem tekrar aday oluyorum” demişti.

Haber ve fotoğraflar: İbrahim Balcıoğlu

 

TİRDEF Tirebolu Dernekler Federasyonu Beykozlu Giresunlular Derneği İstişare İbrahim Balcıoğlu İbrahim Aydın Necati Yılmaz Necdet Demirel
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg