Trabzon daha iyi temsil edilmelidir

İstanbul’da Trabzon hemşehri dernekçiliğinin bazı tecrübeli isimleri bir akşam yemeğinde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Trabzon daha iyi temsil edilmelidir
Trabzon daha iyi temsil edilmelidir Yonetici
Advert

Katılımcılar yaklaşan Trabzon Günleri etkinliğinin formatının Trabzon’un bütün değerlerini tanıtmak ve temsil etmek için yeterli olmadığını, düzenleyen kurum olan Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun bütün Trabzon’u kucaklayan ve birleştiren bir sivil toplumculuk uygulamaları bütününü sergileyemediğini savundular.

Konuşmalarında ufak nüanslar olmakla beraber toplantıya katılanlar genel anlamda önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Trabzon Günleri’nde herhangi bir aksaklık ve terslik olmasını, başta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere hiçbir Trabzonlunun ve Trabzon kimliğinin en ufak bir zarar görmesini temenni etmediklerini dile getirdiler.

Katılımcılar “Trabzon Günleri Trabzon’un Fethi’nin yıldönümü münasebetiyle düzenleniyor. Bilindiği gibi 24 Şubat tarihi de Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümüdür ve bizim için çok önemli bir tarihtir. Biz de başka bir Trabzon kurumuyla beraber farklı bir formatta Trabzon’un Kurtuluşu etkinliği düzenlemek istiyoruz. Etkinliğin projesini hazırlayıp en kısa zamanda İBB Başkanı hemşehrimiz Ekrem İmamoğlu’na sunacağız” dediler.

Toplantıya CHP İBB Meclis Üyesi Seyfi Erbaş, Trabzon Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı ve Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu Başkanı Tahsin Usta, İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Eski Başkanı ve Trabzon Dernekleri Federasyonu kurucu üyesi Hayrullah Ertem, CHP Pendik ilçe belediye meclis eski üyesi Yasemin Alyeşil, CHP İstanbul teşkilatı eski yöneticisi Bayram Bekar, CHP İstanbul eski il eğitim sekreteri Yıldırım Öztürk, Avukat Orkun Kumkumoğlu ve Güven Çakıral katıldı.

Toplantının son bölümlerine yetişen ve aynı zamanda Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan CHP İBB Meclis Üyesi İlker Bakioğlu da geçmişte organize edilen Trabzon Günleri etkinliklerinde bazı eksiklik ve aksaklıkların olmuş olabileceğini, ancak önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinlikte bunların bertaraf edilmesi için çalıştıklarını ve daha farklı bir organizasyon hazırlandığını söyledi.

Trabzon Trabzon Dernekleri Federasyonu Tahsin Usta Seyfi Erbaş Yasemin Alyeşil Yıldırım Öztürk Bayram Bekar İlker Bakioğlu Ekrem İmamoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg