RİDEVA'dan önemli hamle

RİDEVA (Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği) Üsküdar'da inşaatı devam eden Eğitim Sosyal Kültür Merkezi için kurban keserek tören düzenledi. Törene son derece seçkin bir davetli grubu katıldı.

RİDEVA'dan önemli hamle
RİDEVA'dan önemli hamle Yonetici
Advert

RİDEVA (Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği) Vakıf Mütevelli heyeti Başkanı ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in Başkanlığında 4. Mütevelli Heyeti Toplantısını ve devamında RİDEVA Eğitim Sosyal ve Kültür Merkezi binası için KURBAN KESİM ve DUA merasimini gerçekleştirdi.

Toplantıya ve dua törenine RİDEVA Onur Kurulu üyesi eski bakan ve Rize milletvekili Osman Aşkın Bak, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Milletvekili Bozkurt Yaşar Öztürk, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür,  RİDEVA Başkan Yardımcısı ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Adli tıp kurumu başkanı Hızır Aslıyüksek, RİDEVA Başkan Yardımcısı İstanbul İl Sağlık müdürü Kemal Memişoğlu, Osmangazi Müftüsü Mehmet Uzun, TSE Bursa Bölge Müdürü ve TÜMBİFED Başkanı Mehmet Hüsrev, İspark kurucu Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, RİDEVA Başkan Yardımcısı RİDEF Başkanı Hasan Başça, Üsküdar Belediye Başkan Vekili Zekeriya Şanlıer, CHP Rize İl Başkan Vekili İsmet Berberoğlu, RİDEVA Mütevelli Heyeti üyesi ve UDOFED Başkanı Mehmet Mercan,  Oda Borsa Başkanları, Bürokratlar, RiDEVA mütevelli heyeti üyeleri, Akademisyenler Kurulu, Kadın Meclisi, Genç RİDEVA yönetimi, RİDEVA mütevelli heyeti üyesi Federasyon Vakıf ve Dernek Başkanların katıldı.

 Toplantı devamında inşaat alanına geçilerek RİDEVA Mütevelli Heyeti üyesi Reisul kurra Mustafa Demirkan hocanın duasıyla kurban kesimi ve dua merasimi icra edildi.

 

 

Rize Rideva Recep Albayrak Osman Aşkın Bak İsmail Hakkı Çiftçi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg