Bedrettin İskender güven tazeledi

Vakfıkebir Kültür ve Dayanışma Derneği 15. Olağan Kongresini icra etti. Kongre, derneğin Fatih Aksaray’da bulunan merkezinde düzenlendi. Pozitif temaslı olduğu için kongreye gelemeyen ve çevrimiçi katılan Av. Bedrettin İskender oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

Bedrettin İskender güven tazeledi
Bedrettin İskender güven tazeledi Yonetici
Advert

Derneğin Genel Başkanı Av. Betrettin İskender, pandemi koşulları nedeniyle pozitif temaslı olmasından dolayı toplantıya çevrimiçi olarak katıldı. Selamlama ve açılış konuşmasının ardından Divan Başkanlığını Yüksel Yılmaz, Yardımcılıklarını Necip Oğuzhan Nomer, Katip Üyeliklerini de Alaaddin Çavdar ve Furkan İskender icra ettiler.

Divan Heyetinin teşkilinden sonra, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra gündeme geçildi.

Faaliyet Raporu ve sunumu Genel Sekreter Av.Mehmet Birinci tarafından takdim edildikten sonra, ayrı ayrı oylamalarla ibra edildi. Denetim raporu ve kesin hesap bütçesi ile tahmini bütçe Genel Sayman tarafından okundu ve kabul edildi.

Dernek Tüzüğünün Medeni Kanun ve Dernekler Kanununa göre güncellenmesi için gerekli tüzük tadilatları oy birliği ile kabul edildi. Yeni dönem yönetimi için divana tek liste sunuldu. Yapılan tüzük tadilatına uygun olarak, açık oylama usulü ile haziruna sunulan Av. Bedrettin İskender Yönetim Kurulu Başkanlığındaki liste oy birliği ile seçildi.

 

 

Vakfıkebir Vakfıkebir Kültür ve Dayanışma Derneği Bedrettin İskender Yüksel Yılmaz Mehmet Birinci
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg