TÜSED Vakfı istişare yaptı

Vakıflaşma sürecinde olan TÜSED (Trabzonlu Üniversiteliler Derneği) süreçle ilgili gelişmeleri istişare etmek amacıyla kahvaltılı toplantı organizasyonu düzenledi.

TÜSED Vakfı istişare yaptı
TÜSED Vakfı istişare yaptı Yonetici
Advert

Katılımın sınırlı tutulduğu toplantıda Başkan Yüksel Yılmaz, Prof. Dr. Abdullah Akat, TÜSED yönetim kurulu üyeleri ve eski nesil TÜSED üyeleri hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Yüksel Yılmaz, vakıf olmanın hizmet ve faaliyet konularında daha avantajlı bir konuma tekabül ettiğini, öte yandan derneğin de yine faaliyetine devam edeceğini söyledi. Yılmaz, 150 civarında burs verdiklerini, yüz yüze eğitim olmamasına rağmen yine de burslarını yatıracaklarını, bunun yanında kitap bağışı ile ilgili bir proje geliştirmeyi düşündüklerini kaydetti.

Prof. Dr. Abdullah Akat, kendisinin de TÜSED’den yetiştiğini vurgulayarak derneğin elindeki insan malzemesinin yeterince değerlendirildiği takdirde çok önemli ve yararlı işlerin yapılabileceğini ifade etti.

Serdar Gökalp Uçar da Abdullah Akat’ın sözleri üzerine TÜSED’den binlerce öğrencinin gelip geçtiğini, bu kitleye ulaşmanın mümkün olduğunu ve dernek ile vakfın faydalı faaliyetler yürütebilmesi için gayet yeterli olduğunun altını çizdi.

Kurumun dijital dünyada daha aktif olması için internet sitesinin hem teknik hem de içerik olarak düzenlenmesi amacıyla sunum yapan Ergin Aztopal da konuyla ilgili bir sunum yaparak, teknik ayrıntılar hakkında bilgi verdi ve “Teknik düzenleme işin basit tarafı. İçerik olmalı, yoksa hiçbir şeye yaramaz” dedi.

Yüksel Yılmaz, kapanışta faydalı ve verimli bir toplantı olduğunu, yakın gelecekte yine toplanarak gelişmeleri değerlendireceklerini söyledi.

TÜSED Vakıf Dernek Yüksel Yılmaz Prof. Dr. Abdullah Akat
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg