Giresun Vakfı Giresun'a elini uzattı

Giresun Vakfı’ndan Giresun'daki 1.500 aileye yardım eli uzandı. Giresun Vakfı, Giresun ve ilçelerinde yaşayan dar gelirli ailelere yönelik bir yardım kampanyası düzenledi.

Giresun Vakfı Giresun'a elini uzattı
Giresun Vakfı Giresun'a elini uzattı Yonetici
Advert

Giresun Vakfı’ndan Giresun'daki 1.500 aileye yardım eli uzandı. Giresun Vakfı, Giresun ve ilçelerinde yaşayan dar gelirli ailelere yönelik bir yardım kampanyası düzenledi. Vakfa üye iş insanları 1.500 aileye gıda yardımı için kolları sıvadı.

Giresun Vakfı, Giresun Kızılay İl Müdürlüğü ve Giresun Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile organize edilen kampanyaya destek veren Giresun Vakfı yönetim kurulu üyeleri tarafından toplanan bağışlar Kızılay aracılığıyla Giresun Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfına aktarıldı.

Ahmet Dokumacı; Giresun Halkını Asla Yalnız Bırakmayacağız

Giresun’a gönderilen yardımlarla ilgili konuşan Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı; her zaman olduğu gibi Giresunlu Hemşehrilerimizle beraber olmaya, Giresun'a destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek ülkemizin ve dünyamızın zor günlerden geçtiği bu zamanda bir nebze de olsa Giresunlu vatandaşlarımıza katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.  Dokumacı, “Giresun ve tüm ilçelerini kapsayacak bu yardım kampanyasının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması, onların sofralarına bereket katması bizleri fazlasıyla mutlu edecektir”  dedi.

Ahmet Dokumacı, Giresun Vakfı olarak aynı zamanda vakıf bünyesinde yüzlerce üniversiteli öğrenciye burs desteklerinin devam ettiğini sözlerine ilave ederek bu kampanyaya destek veren başta Giresun Vakfının değerli yönetim kurulu üyelerine, katkılarını sunan değerli iş insanlarına teşekkür etti.

Giresun Kızılay İl Müdürü Murat Cansız ise yapmış olduğu açıklamasında, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme gayreti içinde olan Kızılay olarak, Giresun Vakfının tarafımıza vermiş olduğu güvenden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz. Düzenlenen yardım kampanyasının en iyi ve hızlı şekilde tamamlanması için Giresun Valiliğimiz bünyesinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile koordineli olarak çalışacağız” dedi..

'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına da destek verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlayan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek verdiklerini belirten Ahmet Dokumacı; “Vakıf olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyduk, üyelerimizle destek olduk” dedi

Giresun Vakfı, Giresun İl Kızılay Müdürlüğü ve Giresun SYV arasında, 'yoksul, talebe, yetim, yaşlı, bakıma muhtaç, hükümlü olup tahliye olmuş ancak geçimini idam ettiremeyen, maruz kaldıkları ağır hastalık, sakatlık veya yaşlanma nedeniyle bakmak zorunda oldukları birinci derecede ihtiyaç sahibi aile üyeleri veya fakirlik belgeli kimseler başta olmak üzere Kızılay ve “Vefa Sosyal Destek Gurupları' tarafından belirlenecek yardıma muhtaç kişiler”i kapsayacak şekilde bir protokol düzenlendi.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Vakfı tarafından gerçekleştirilen bu yardım kampanyasının tüm Giresun'da memnuniyet yarattığını ifade ederek, kampanyanın en kısa sürede sonuçlanması için konuyu titizlikle takip edeceklerini belirtti. Vali Sarıfakıoğulları bu yardım kampanyasının düzenlenmesinde emekleri geçen, başta Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı olmak üzere tüm Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.

Giresun Giresun vakfı Giresun Kızılay Şubesi Ahmet Dokumacı Murat Cansız
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg