Anneler Günü Trabzon Şöleniyle Birleşiyor!

Yko Trabzonsporlular Birliği 14 Mayıs Trabzon Şöleninde Anneler Günü Sürprizi ile Geliyor.

Anneler Günü Trabzon Şöleniyle Birleşiyor!
Anneler Günü Trabzon Şöleniyle Birleşiyor! Admin
Advert

Yüreğini Koy Ortaya Trabzonsporlular Birliği 14 Mayıs Pazar günü muhteşem bir şölene hazırlanıyor. Karadenizin İstanbul’daki yansıması olarak kabul edilen Trabzonpark'ta Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları (TİAB) Derneğinde gerçekleşecek olan Trabzon Şöleni'ne bir de Anneler Günü sürprizi dahil oldu.

Yöneticiler, eski ve yeni futbolcular, ünlü sanatçılar, gazeteciler ve camianın ileri gelenlerinin de davetli olduğu programda yıldızı yeni parlamaya başlayan Grup Asr-ı Karadeniz de gün boyu katılımcıları kemençe ve horona doyuracak.

Ayrıca Yko Trabzonsporlular Birliği Başkanı Abdulkadir Akyasan yaptığı açıklamada “14 Mayısta Karadeniz’in kalbi Trabzonpark’ta atacak. Hem mangalımız olacak hem horonumuz ve kemençemiz. Bunların dışında önemli isimler de aramızda olacak ve kendileriyle görüşmeler yapılacak. Güzel bir organizasyon olacağını ümit ediyoruz. Ücreti de minimum düzeyde tuttuk. Hatta Anneler Günü olduğu için bir tane bile olsa bilet alan kişi yanında annesini ücretsiz getirebiliyor. Zaten toplanan ücretler Ece adında SMA hastası küçük bir kardeşimiz için kendi adına açılmış hesaba aktarılacak” şeklinde konuştu.

Önemli Not: Organizasyon kontenjanlı olduğundan katılmak isteyenlerin aşağıdaki iletişim numaralarından rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.

İletişim:

0561 617 0961

0538 961 7891

 

Yüreğini Koy Ortaya Trabzonsporlular Birliği Anneler Günü TİAB
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg