CUMDER 14. Yılını kutladı

Kısa adı CUMDER olan Trabzon Of Cumapazarı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 14.kuruluş yıldönümünü muhteşem bir gece ile kutladı.

CUMDER 14. Yılını kutladı
CUMDER 14. Yılını kutladı Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda gerçekleşen geceye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yoğun programından dolayı katılamazken, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahcelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut, Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral, Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz Hacıhasanoğlu, Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği Başkanı  İdris Türk, Of Kıyıder Derneği başkanı Hasan Kolenoğlu, Çakıroğlu Aile Derneği Başkanı Ali Çakıroğlu, Uğurlu Dernek Başkanı Yaşar İlhan, Bölümlü Derneği Eski Başkanı Yılmaz Çakır, Çataldere Derneği Eski Başkanı Sadettin Ayyıldız, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Eski Başkanları Korkut Yılmaz Ayaz ve Ali Cihan Akgül davetliler arasında yer aldı.

Acılış konuşmasına yapan Cumder Cumapazarı Derneği Başkanı Yaşar Cakır, Geceye katılan misafirlere hoş geldiniz derken derneğin bugünlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Ardından Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve Maliye Bakanı Naci Ağbal  kısabirer teşekkür ve selamlama konuşması yaptıktan sonra yoğun programları nedeniyle geceden ayrıldılar.

Sunuculuğunu Ayhan Ayazoğlu’nun yaptığı gecede Of Hayrat Derneği Folklor Ekibi ilk olarak sahne aldı ve davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Ardından Hüseyin  Altunsoy, Turan Topcuoğlu, Mesut Çakır ve Karadeniz’in yeni yıldızlarından sevilen seslerden Ekin Uzunlar  sahne alarak davetliler doyasıya eğlendirdiler.

Gecede Cumder’in kurucu başkanı cumapazarlı iş adamı Seluz Kimya'nın sahibi Murat Öztürk açık artırmaya çıkarılan tabloyu 10.000 TL’ye alarak derneğin gecesine renk kattı. Gecede CUMDER tüm davetlilere Seluz Kimya'nın sponsorluğunda çeşitli hediyeler dağıtarak msafirleri eli boş göndermedi.

Haber ve fotoğraflar: Sadullah Dervişoğlu

CUMDER Trabzon Of Cumapazarı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yaşar Çakır Naci Ağbal Lokman Çağrıcı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg