Trabzon Fikir ve Spor Platformu ilk panelini gerçekleştiriyor

Trabzon Fikir ve Spor Platformu 12 Mart Pazar Günü Maltepe Prof. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bir panel düzenliyor. Panelistler Trabzon’un içinden çıkmış önemli şahsiyetlerden oluşuyor.

Trabzon Fikir ve Spor Platformu ilk panelini gerçekleştiriyor
Trabzon Fikir ve Spor Platformu ilk panelini gerçekleştiriyor Admin
Advert

Trabzon Fikir ve Spor Platformu kurucularından Harun Özdemir konuyla ilgili verdiği bilgide,
Trabzon Fikir ve Spor Platformu’nun uzun yıllar düşünce olarak akıllarda olduğunu, birkaç ay önce ise fiiliyata geçerek mutad toplantılar yaptığını,  platform üyeleri içinde akademisyenler, spor adamları, siyasetçiler, yazarlar, ressamlar, iş adamları, STK başkanları, ve birçok meslekten kendi konusunda öne çıkmış memleket ve millet sevdalısı insanlardan oluştuğunu söyledi.

İlk etkinliklerini Maltepe Prof Türkan Saylan Kültür merkezinde “Türkiye Nereye Gidiyor” isimli bir panelle başlayacaklarını, akabinde Nisan ayının ilk haftasında platform üyeleri ile Trabzon’da çeşitli kurumları ve halkı ziyareti edip, Trabzon’un ve Türkiye’nin sorunları ve çözüm önerilerini ileri tarihlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdi.

12 Mart’taki panelde açılış konuşmasını Harun Özdemir in yapacağı, panelin moderatörlüğünü eski İstanbul Baro başkanı Muammer Aydın’ın yapacağını,  panele konuşmacı olarak ise emekli büyükelçi Onur Öymen, İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu, Emekli Amiral Türker Ertürk, gazeteci-yazar Arslan Bulut’un katılacağını, tüm Maltepe, İstanbul ve Karadenizlilerin panele katılmasını arzu ettiklerini, aynı zamanda panel öncesi saat 14:00’de katılımcılara bir kokteyl verileceğini, Saat 15:00’de panelin başlayacağını bildirdi.

 

Onur Öymen Kemal Alemdaroğlu Türker Ertürk Arslan Bulut Muammer Aydın Harun Özdemir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg