Kuzey Yıldızı medyayla buluştu

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, yerel ve ulusal medya mensuplarıyla tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Kuzey Yıldızı medyayla buluştu
Kuzey Yıldızı medyayla buluştu Admin
Advert

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, yerel ve ulusal medya mensuplarıyla tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi. Derneğin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda medya mensubunun katıldığı toplantı geç vakitlere kadar devam etti.

Başkan İsmail Turgut Öksüz’ün kısa açılış konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının kendilerini kısaca tanıtmalarından sonra derneğin geçmiş dönem faaliyetleri hakkında kısa bir slayt gösterisi yapıldı. Gelecek dönem faaliyetlerini de dernek başkan yardımcısı Abdullah Özcan şu maddelerle özetledi:

-23 şehidimiz için bir program

-Delegelerle buluşma organizasyonu

-3 Temmuz şike süreciyle ilgili mücadelenin devamı

-Üni-TS’li gençlerle 19 Mayıs’ta gençlere yönelik etkinlik

Trabzonspor Başkanıyla aramızda sorun olamaz

Daha sonra soru-cevap ve istişare bölümüne geçildi. Dernek başkanı İsmail Turgut Öksüz, “Trabzonspor Başkanı ve yönetimiyle diyalog ve iletişiminiz ne aşamadadır? Gerçekleştirmeyi tasarladığınız proje ve organizasyonlarla ilgili kendileriyle paylaşım ve yardımlaşmayı düşünüyor musunuz? Bu konularda bir irtibat sağlayamazsanız nasıl bir plan ve strateji takip edeceksiniz?” şeklindeki sorumuza şu cevabı verdi:

“Trabzonspor başkanı camiamızın cumhurbaşkanı gibidir. Kendisiyle en ufak bir problemimiz olamaz. Bizden herhangi bir talebi olmazsa bile biz kulübümüze katkı yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına dernek yönetimi olarak tam kadro gidecek ve maçtan önce Sayın Başkanımızla bir toplantıda bir araya gelerek kendisine projelerimizi sunacağız”

740 delegemiz var

Toplantı daha sonra karşılıklı soru-cevap formatından dost sohbeti şekline dönüştü. Herkes Trabzonspor, medya ve dernekler hakkında görüş ve düşüncelerini ifade etti. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, toplantı boyunca özetle şu açıklamalarda bulundu:

“Biz taraftar değil, delege derneğiyiz. Dernek üyelerimiz arasında tam 740 Trabzonspor delegesi mevcuttur. Programın başında izlediğiniz slayt gösterisini sıkılmayasanız diye kısa tuttuk, yoksa bütün faaliyetlerimizi göstermeye kalksak bir saatten kısa sürmeyecekti. Gördüğünüz gibi ülkemizin her bölgesinde sosyal faaliyetlere imza atıyoruz, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.”

Karadeniz Manşet

Trabzonspor Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği İsmail Turgut Öksüz Olcay Çakır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg