Kupada rövanş günü

Hem lig hem de kupayı aynı sezonda en son 1983-1984 sezonunda müzesine götüren Trabzonspor bu sezon da çifte kupa peşinde.

Kupada rövanş günü
Kupada rövanş günü Yonetici
Advert

Ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, aynı sezonda Türkiye Kupasını da alarak 38 yıl aradan sonra bir ilki gerşekleştirmek istiyor. Hedefe sadece iki maç uzaklıkta bulunan Bordo Mavililer, yarı finalin ilk maçında 1-0'la geçtikleri Kayserispor ile rövanş maçında bugün karşı karşıya gelecek.

ABDULLAH AVCI ETKİSİ

Bordo-mavililer kupayı en son 2019-20 sezonunda kaldırmıştı. Karadeniz devi bu sene iki kupayı da müzesine götürürse 38 yıllık hasreti noktalamış ve büyük bir başarıya imza atmış olacak. Trabzonspor, en son 1983-84 sezonunda iki kupayı birden alarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Abdullah Avcı'nın talebeleri şimdi bu sevinci tekrar yaşatmanın hesaplarını yapıyor. Geldiği günden beri takımı her anlamda çıkışa geçiren başarılı hoca, şampiyonluk hasretinin ardından bu başarıyı da tekrarlamak istiyor. 

TRABZONSPOR'UN KUPA MACERASI

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. Eleme Turu'nda başlayan Trabzonspor, Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor'u sahasında 1-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Bordo mavililer, son 16 turunda ise deplasmanda Denizlispor'u 2-1'le geçip adını çeyrek finale yazdırdı. Bu turda da FT Antalyaspor'u 2-0 yenen Karadeniz temsilcisi, yarı final ilk ayağında da Kayserispor'u 1-0 yendi.

KAYSERİSPOR - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

KAYSERİSPOR:
Lung
Onur
Hosseini
Attamah
Carole
Kemen
Campanharo
Emrah
Abdulkadir
Thiam
Mustafa 

TRABZONSPOR:
Uğurcan
Dorukhan
Ahmetcan
Hugo
Puchacz
Hamsik
Bakasetas
Abdülkadir
Vısca
Djanıny
Cornelıus

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg