KTSD'den Ağaoğlu'na tam destek

Kağıthane Trabzonsporlular Derneği, başkan Ağaoğlu’na tam destek açıklamasında bulundu. Dernek başkanı İbrahim Tüfekçi Aralık kongresinde tek liste halinde seçime gidilmesinin en doğru karar olacağını söyledi.

KTSD'den Ağaoğlu'na tam destek
KTSD'den Ağaoğlu'na tam destek Yonetici
Advert

İbrahim Tüfekçi: Tek Liste, Tam Destek

Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tüfekçi, takımın şampiyonluğa gittiği bu süreçte, camianın tüm kesimlerinin yönetime tam destek vermesi gerektiğini söyledi. İstanbul’da dernek merkezinde bir açıklamada bulunan İbrahim Tüfekçi yaklaşan olağan kongrede de Ahmet Ağaoğlu etrafında birleşmenin takımdaşlık görevi olduğunu belirterek, “Bu sezon beklenen şampiyonluğun gelmemesi için hiçbir neden yok. Yeter ki biz kenetlenelim. Aralık ayındaki kongrede Ahmet Ağaoğlu’na desteğimizi gösterelim” şeklinde konuştu.

İbrahim Tüfekçi sözlerine şöyle devam etti:

“Trabzonspor takımı saha içinde gerekeni yapıyor. Özlenen, beklenen şampiyonluk için maç maç gün sayıyoruz. Bizim için en tehlikeli süreç şimdi başlıyor. Camia içinde kliklerin oluşması, başarıyı herkesten önce sahiplenme duygusu bizi bu yolda sıkıntıya sokar. En önemli konu, Aralık kongresinde Ahmet Ağaoğlu’nun yeniden tek liste halinde seçilmesi ve kendisine camianın göstereceği teveccühtür"

 

Trabzonspor kongre Ahmet Ağaoğlu Kağıthane Trabzonsporlular Derneği İbrahim Tüfekçi tek liste tam destek
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg