Trabzonspor-Altay maçının getirisi belli oldu

Fırtına, İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya gelirken, maçtan müthiş bir gelir yakaladı.

Trabzonspor-Altay maçının getirisi belli oldu
Trabzonspor-Altay maçının getirisi belli oldu Yonetici
Advert

Süper Lig Ahmet Çalık sezonu şampiyonu Trabzonspor, İstanbul'da festival tadında bir maç oynadı. Fırtına, İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya gelirken, maçtan müthiş bir gelir yakaladı.

75 bin taraftarın olduğu Olimpiyat Stadyumu'nda, taraftarlar tribüne adeta sığmadı. Trabzonspor taraftarı konvoylar oluşturarak Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geldi.

Şampiyonluk formaları, ilk ilkin Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda satışa sunulmuştu.699 TL'den reklamsız olarak satışa sunulan yeni sürem formalarının sadece stadyumda 5 bin sattığı öğrenildi. Salı günündan itibaren Trabzon'da da satışa sunulacak formalar için hedeflenen sayı da belli oldu. Trabzonspor yönetimi, 100 bin forma satmayı hedefliyor.

75 bin taraftarın geldiği Olimpiyat Stadı'nda elde edilmiş hasılat belli oldu. Buna nazaran, 33 milyon TL'lik hasılat elde edildiği öğrenildi. Ayrıca stadyumun etrafında kurulan TS Club mobil mağazalarından da mühim satışlar gerçekleştirildi. Altay müsabakasını 75 bin taraftar tribünden takip etti. Olimpiyat Stadyumu'nda tarihinin en yüksek izleyici rakamlarından birine ulaşan bordo-mavililer, İstanbul'u adeta bayram yerine çevirdi. Trabzonspor, ligin son müsabakasını Başakşehir ile oynayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg