İshaklı'nın çocukları da Bordo-Mavi'ye büründü

Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan’ın köy projeleri bütün hızıyla devam ediyor. Doğan, daha önce Diyarbakır'ın Bağacık köyündeki 128 çocuğa ve Afrika ülkesi olan Sudan'daki yetim çocuklara Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler göndermişti.

İshaklı'nın çocukları da Bordo-Mavi'ye büründü
İshaklı'nın çocukları da Bordo-Mavi'ye büründü Yonetici
Advert

Doğan, şimdi de İstanbul Beykoz'daki İshaklı köyünün ilköğretim okulunda bulunan 95 öğrenciye Trabzonspor forması ve oyuncaklar göndererek projeye bir yenisini daha ekledi. İshaklı İlköğretim Okulu’na gönderilen hediyelerle ilgili konuşan Trabzonspor İkinci Başkanı Ertuğrul Doğan, “Bizim amacımız gelecek nesillerimizi Trabzonspor sevgisi ile birleştirmek” diyerek projelerin farklı köylerde devam edeceği müjdesini verdi.

Nüfusunun tamamını Trabzon Tonya’dan gelenlerin oluşturduğu ve İstanbul’da bir Trabzon köyü olarak bilinen İshaklı köyünün muhtarı Ali Cinel, bu konuda  “Trabzonspor’umuzun değerli ikinci başkanına projeleri arasında bizim köyümüzü de unutmadığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz İshaklı halkı olarak gördüğünüz gibi her yeri Bordo Mavi'ye büründürmüş durumdayız. Bizim Trabzonspor sevgimiz çok başka” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

İshaklı İlköğretim Okulu Müdürü Elif Ercan, "Bu şirin köyümüzün Bordo Mavi okulunu unutmayan sevgili Ertuğrul Doğan başkanımıza teşekkür ediyoruz’ dedi. Ercan sözlerinin devamında, ‘Pandemi dönemini çocuklarımızın evlerinde oturarak geçirmeleri onları bir hayli üzmüştü. Bu hediyelerle gözlerindeki mutluluğu görebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor İkinci Başkanı Ertuğrul Doğan'ın görevlendirdiği Ömer Karakaş ise "Bu anlatılmaz, yaşanır bir çalışma. Çocuklarımıza Trabzonspor sevgisini aşılamak ve onları bu zorlu süreçte mutlu etmek mükemmel bir duygu" dedi. Ömer Karakaş ayrıca kendisini bu güzel projede görevlendirdiği için Ertuğrul Doğan’a teşekkürlerini iletti.

Haber: Ömer Karakaş

Trabzonspor Bordo-Mavi İshaklı Köyü Ertuğrul Doğan Ali Cinel Elif Ercan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg