Suskunluklarını bozacaklar

Bordo-Mavililer’de son iki haftadır gol atamayan Cardozo ve 7 maçta sadece 1 gol atan Muhammet Demir, gol ya da goller atarak suskunluklarını bozmak istiyor.

Suskunluklarını bozacaklar
Suskunluklarını bozacaklar Admin
Advert

Trabzonspor’da geçen sezon başarılı bir grafik ortaya koyan fakat bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklüğü nedeni ile istenilen katkıyı sağlayamayan Oscar Cardozo Gaziantepspor maçıyla birlikte eski günlerine döneceğini söyledi. Uzun bir sakatlık dönemi yaşadığını ve takımına çok fazla katkı sağlayamadığını söyleyen Cardozo, “Gaziantepspor maçıyla birlikte gerçek kimliğimi ortaya koymaya başlayacağım” dedi.

Trabzonspor’un devre arasında Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı ve Bordo-Mavili forma ile sadece Akhisar Belediyespor’a gol atabilen Muhammet Demir de yarın eski takımına karşı forma giyecek. İstenilen katkıyı göstermekte zorluk yaşayan Muhammet Demir, “Hocam bana forma şansı verirse yarınki karşılaşmada elimden geleni yapıp, gol ya da goller atmak istiyorum. Bu sezon taraftarımızı çok üzdük. Bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanıp onları mutlu etmek istiyoruz” dedi.

günebakış

Trabzonspor Cardozo Muhammet Demir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg