Muharrem Usta'ya sert uyarı!

Muharrem Usta'nın katıldığı televizyon programında sarf ettiği bazı sözler üzerine, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile TSYD Trabzon Şubesi ortaklaşa bir açıklama yaptılar.

Muharrem Usta'ya sert uyarı!
Muharrem Usta'ya sert uyarı! Admin
Advert

Açıklamada Usta'nın konuşmalarında haddini aştığı belirtilerek “Ben başkan olarak buradan camiaya sesleniyorum. 10 tane televizyona yerleştireceğimiz kişi istiyorum. Camia bana 10 tane ismi bildirsin. 10 tane çok kaliteli yazar sıkıntısı çekiyoruz.” şeklindeki sözleri sert bir dille eleştirildi. Açıklamanın tam metni şöyle:

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, dün akşam katıldığı bir televizyonun spor programında, Trabzon’un spor medyası ile ilgili söylemleriyle maalesef haddini aşmıştır.

Sayın Başkan bu konuda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, TSYD Trabzon Şubesi ya da deneyimli gazetecileri geçtik, en azından kendi medya departmanıyla istişare ederek görüş beyan etmiş olsaydı inanıyoruz ki bu yanlışa düşmezdi.

Sayın Başkanın, “Ben başkan olarak buradan camiaya sesleniyorum. 10 tane televizyona yerleştireceğimiz kişi istiyorum. Camia bana 10 tane ismi bildirsin. 10 tane çok kaliteli yazar sıkıntısı çekiyoruz.” şeklindeki sözleriyle bırakın bugünkü Trabzon basınında bu özelliklere sahip kaç kişi olup olmadığını bilmemesini, Trabzon basının geçmişten günümüze kadar Türkiye’deki yerinden bihaber olduğunu göstermektedir.

Sayın Başkana önerimiz; Trabzonspor da dahil olmak üzere, spor yorumu yazabilecek, televizyonda konuşabilecek kaç kişi bulunup bulunmadığı konusunda camia dediği kesimden, yani Trabzon basınındaki söz ve yetki sahibi olanlardan görüş ve bilgi alarak konuşmasıdır.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı
Turgut Özdemir
TSYD Trabzon Şubesi Başkanı
Murat TAŞKIN

Muharrem Usta Turgut Özdemir Murat Taşkın Trabzonspor Trabzon Gazeteciler Cemiyeti TSYD Trabzon şubesi 10 gazeteci
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg