Trabzonspor'a İtalyan teknik direktör

İtalyan teknik direktör Walter Mazzarri'nin Inter'den parasını almaya devam etmek için devre arasında Trabzonspor'un teklifini kabul etmediği, ancak sezon sonu için temasların sürdüğü öğrenildi.

Trabzonspor'a İtalyan teknik direktör
Trabzonspor'a İtalyan teknik direktör Admin
Advert

İtalyan teknik adam Walter Mazzarri'nin Inter'den parasını almaya devam etmek için devre arasında Trabzonspor'un teklifini kabul etmediği, ancak sezon sonu için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.


Hami Mandıralı'nın gelecek sene Trabzonspor'un başında olmayacağı kesinleşti. Teknik direktör arayışları da hız kazandı. Lucescu'nun kendini naza çekmesi sonrasında rotasını Walter Mazzarri'ye çeviren Trabzonspor, İtalyan teknik adamı ikna etmek için büyük çaba harcıyor. Inter'den 2014 yılında gönderildiğinde 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve ''bu tarihe kadar bir takım çalıştırmazsa, parasını alır'' maddesi bulunan Mazzarri, bu yüzden iki yıldır çalışmıyor.

Devre arasında gelmedi, çünkü...

54 yaşındaki teknik adamın Inter'den aldığı paranın devam etmesi nedeniyle devre arasında Trabzonspor'dan gelen teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı. Haziran ayına kadar Inter'den parasını almaya devam edecek olan Mazzarri için Trabzonsporlu yönetimin yeniden İtalya çıkarması yapacağı öğrenildi.

Yeniden yapılanma olacak

Hayali Premier Lig olan Walter Mazzarri'yi ikna etmek için ekonomik şartları zorlayacak olan yönetim, transfer bütçesi için de kaynak yaratma çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Akyazı'nın isim hakkıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden gelecek yaklaşık 200 milyon TL gelirle yeni sezona çok güçlü girmenin hesaplarını yapıyor.

Kaynak: Fotospor

Walter Mazzari İnter Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg