Vakfıkebir'li iş adamlarından örnek davranış

Vakfıkebirli iş adamları değerlerine sahip çıkarak, bu hafta duayen Gazeteci-Yazar ve Karikatürist Hikmet Aksoy’u ağırladılar.

Vakfıkebir'li iş adamlarından örnek davranış
Vakfıkebir'li iş adamlarından örnek davranış Admin
Advert

Vakfıkebir'li iş adamları, Gazeteci-Yazar ve Karikatürist Hikmet Aksoy’u ağırladılar. İş adamları, Aksoy’a her zaman yanında olduklarını, Vakfıkebir ile alakalı bir şey yapılacağında destek vereceklerini söylediler. İş adamları, değerlerimize sahip çıkmamız ve unutmamamız gerektiğini dile getirdiler.

Gazeteci-Yazar ve Karikatürist Hikmet Aksoy, ‘Gençlerle Gençleşiyorum’ diyerek sözlerine başladı ve şöyle devam etti: “Her biriniz tarifsiz değersiniz. Her birinizi insancıl heyecanlarla dolu gördüm. Hepinizin yüreği ulus ve ülke için atıyor. Bugün Vakfıkebirli genç iş adamlarımızın kahvaltı daveti beni son derece mutlu etti. Bu manzara, bu ortamda ben de gençleştim, heyecanlandım. Sizlerin çok yaşamasını, başarılı olmasını diliyorum. Sevgili Vakfıkebirli gençler, sizlerin başarılarınızın devamını diliyor, gelecek günlerin sizin ve ilçemiz adına umut vadeden gençlere örnek olmanızı temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu temennilerimle sizlere sevdiklerinizle sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

Kaynak: günebakışHasan BAHADIR

Hikmet Aksoy Vakfıkebir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg