Trabzonlu baba-oğul ödül aldı

Oskar Medya çatısı altında faaliyet gösteren Trabzonlu Osman Akdağ ve oğlu Okan Akdağ, RM’C PMU MASTER ÖDÜLLERİ Töreninde ödül aldılar.

Trabzonlu baba-oğul ödül aldı
Trabzonlu baba-oğul ödül aldı Yonetici
Advert

Aynı zamanda Oskar Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Osman Akdağ Yılın En İyi Çıkış Yapan Film Yapımcısı dalında, oğlu Okan Akdağ da Yılın En İyi Çıkış Yapan Yönetmeni dalında ödül aldılar. Osman Akdağ kendi ödülünü bizzat hazır bulunarak alırken, törene katılamayan Okan Akdağ’ın ödülünü eşi Sevda Hilal Akdağ aldı. Baba ve oğulun ödülü, çalışmaları devam eden “Toprağa Düşen Kan” filmi münasebetiyle layık görüldü.


Osman Akdağ kimdir?


1960 Yılında Araklı’da doğdu. Eğitimini Trabzon, Araklı, Karadeniz Ereğlisi, Eskişehir ve İstanbul’da tamamladı. Çok sayıda şiiri ve bestelenmiş eseri vardır. Başta TRT olmak üzere birçok ulusal ve yerel televizyon kanallarında çeşitli kademelerde yöneticilik yapmış, programlar hazırlamış, farklı zamanlarda farklı mecralarda uzun soluklu dergi ve gazeteler çıkarmıştır.
1992 yılında kurduğu Oskar TV Ltd. Şti. halen Oskar Medya A.Ş. olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Senaryosunu kendisinin yazdığı “Toprağa Düşen Kan” sinema filminin çekimleriyle de projelerine devam etmektedir.  

Osman Akdağ, 3 erkek çocuk ve 4 torun sahibidir.


  

 

Osman Akdağ Oskar medya RM’C PMU MASTER ÖDÜLLERİ Okan Akdağ Trabzon Araklı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg