Kaddouri'nin menajerinden açıklama

Omar El Kaddouri'nin menajeri Mino Raiola, Radio Kiss Kiss'e önemli açıklamalarda bulundu.

Kaddouri'nin menajerinden açıklama
Kaddouri'nin menajerinden açıklama Admin
Advert

Napoli ile anlaşmaya varamadıklarını söyleyen Raiola, "Sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu. Napoli ile Empoli arasında da özel bir bağ var. Bu proje de bizi ikna etti. Omar çok fazla süre alamadı Napoli'de. Bunun nedeni kalitesiz oyuncu olması değil. Burada suçlu olan tek bir kişi var, onun da adı Maurizio Sarri. Ona karşı hiçbir zaman açık olmadı. "Eğer sözleşme yenilersen oynarsın" demişti ama sonra onu Şampiyonlar Ligi listesine almayınca aralarındaki ilişki bozuldu" dedi. 

Callejon'un rotasyonda onun önünde olmasını normal karşılayan Raiola, "Ama burada açık olmak gerekir. Eğer biri sana "Sen güçlüsün, oynayacaksın" deyip oynatmazsa... Napoli'den ayrıldığımız için değil ama Sarri ile çalışmayacağımız için mutluyuz. Süre almadan kalmak istemedi. Kendini Torino'da kanıtlamış bir futbolcu. Ama Napoli de onu kaybetmek istemedi. Diğer şeyleri Sarri ile konuşmanız lazım. Eğer Sarri Zlatan'a Omar gibi davransaydı bir bota atlayıp sahile gitmesi onun için en iyisi olurdu" ifadelerini kullandı.

Meriç: Kaddouri'den biz vazgeçtik

Genel Sekreter Gençağa Meriç, El Kaddouri'den kendilerinin vazgeçtiğini söyledi. Meriç, "Sezon başında alacaktık ama anlaşamadık. Devre arasında tekrar temas kurduk. Tam olma aşamasında farklı talepler sebebiyle bu transferden vazgeçtik. Biz vazgeçtikten sonra Empoli ile anlaştı. Oyuncu ve Napoli'nin istekleri sürekli değişiyordu" ifadesini kullandı.

Trabzonspor Kaddouri Mino Raiola
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg