Menajer Yaşar Çalışır: Trabzonspor etik davranmadı

Menajer Yaşar Çalışır, El Kaddouri'nin Trabzonspor'a gerçekleşmeyen transferi hakkında Radyospor'a açıklamalar yaptı.

Menajer Yaşar Çalışır: Trabzonspor etik davranmadı
Menajer Yaşar Çalışır: Trabzonspor etik davranmadı Admin
Advert

Menajer Yaşar Çalışır, Trabzonzpor'a imza attığı fotoğraflar medyaya yansıdıktan sonra son gün Empoli kulübüne transfer olan Kaddouri transferi hakkında Radyospor'a açıklamalar yaptı.

Trabzonspor etik davranmadı

“Trabzonspor bu transferden vazgeçti ama basına da futbolcuyla resimler yansıdı. Bu Trabzonspor camiası için normal karşılanamaz bir durum. Tüm basında ve İtalya’da haberler yayıldı. Napoli ile görüştükten sonra, bizden ricada bulundu. Trabzonspor başkanı bizimle bağlantıya girsin, tekrar konuşalım dediler. Futbolcunun sezon sonu kontratı bitiyordu. Raiola ile birlikte bağlantıda kaldı başkan Muharrem Usta. Bu işin bir de Napoli ayağı var. Usta, Napoli ile görüşmeme gerek yok gibi tavır aldı. Bu futbolcu, Napoli’nin futbolcusu. Telekonferans falan yapalım dedik ama dikkate almadılar. Burada Trabzonspor Kulübü kesinlikle etik davranmadı. Basına da fotoğrafların yansıması dehşet bir durum. Trabzonspor’a yakışmayacak bir durum.”

Usta, Napoli ile görüşseydi...

“Napoli konusunda para meselesi konuşulmadı. Menajerler, sportif direktörler Milan kentinde buluşurlar. Bütün transferler oradan gerçekleşir. Herkes bir otelde buluşur ve güzel bir ortam olur. Napoli Kulübü, Trabzonspor’dan kendileriyle bağlantıya geçilmesini istedi. Ama Muharrem Usta bağlantıya geçmedi. Bence Raiola da işi bozdu. Orada komisyon işleri de vardı tabii. Empoli’den daha fazla komisyon alma durumu vardı. Nereden komisyon daha fazla alacaksa oraya götürdü futbolcusunu. İtalya’da ne kadar güçlü olduğunu da biliyordu menajer. Napoli, menajerle görüşmek istemiyordu. Empoli, küçük bir camia. Trabzonspor, Napoli ile bağlantıya geçseydi farklı olurdu. Napoli’nin paraya fazla ihtiyacı yok. Ama zarar da etmek istemiyorlardı. Napoli ile bağlantıya girilmesi giriliyordu. Fakat Napoli ile bağlantıya geçilmedi. Bu konu da ondan dolayı olmadı. Trabzonspor, etik davranmadı.

Martinez transferi neden gerçekleşmedi?

"Josef Martinez konusu da böyleydi. İtalya benim pazarım olduğundan yetki gerekmiyor. Ama Trabzonspor yetkili bir menajer gönderdi Torino’ya. Kendisine kiralık bedeli olmaksızın ve 2 milyon Euro teklifte bulundu. Torino, 500 bin kiralık ve 5 milyon da satın alma opsiyonu söylendi. Ama fiyat düşürülebilirdi. Bu konuda da yanlış davrandı Trabzonspor. Karışıklıklar oldu. Trabzonspor’a yakışmayacak bir olaydı bence bu. Böyle bir konuyu yaşayınca şoka girdim. Torino Kulübü, “Bize bağlantı sağladınız teşekkür ederiz” dedi bana. Ama Martinez başka bir takıma transfer oldu. ”

Ajansspor

Trabzonspor Kaddouri transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg