Antalya kampı başladı / Transferler bekleniyor

Trabzonspor'un Antalya Serik'teki devre arası kampı başladı.

Antalya kampı başladı / Transferler bekleniyor
Antalya kampı başladı / Transferler bekleniyor Admin
Advert

Devre arası kampı için Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek mevkiinde gelen Trabzonspor ilk güne sabah antrenmanıyla başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yönetiminde kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmana transfer görüşmesi halen devam eden ve netlik kazanmayan Mehmet Ekici’nin yanı sıra izinli olan yabancı oyunculardan Esteban, N’doye, Bero, Castillo, Durica, Ibane ve Afrika Kupası’nda mücadele eden Akakpo katılmadı. Bu oyunculardan Akakpo dışındakilerin de bu akşam saatlerinde kampa katılması bekleniyor.

Kampın ilk günü hafif bir idman gerçekleştirilirken Trabzonsporlu oyuncular, ısınma ve topla koordinasyon hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maçla taktik çalışma gerçekleştirdi. Yeni transferlerden Pereira ile kampa bu akşam ya da yarın sabah saatlerinde katılması beklenen Mas’ın ise yarın gerçekleştirilecek imza töreninin ardından takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

Kampın ilk gününde takımda yer alan isimler; Onur Kıvrak, Uğurcan Çakır, Zeki Yavru, Abdülkadir Ömür, Aytaç Kara, Güray Vural, Hyun-Jun Suk, Muhammet Demir, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Ogenyi Onazi, Okay Yokuşlu, Ramil Sheidaev, Uğur Demirok, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı.

61 Medya / Nurgül GÜNAYDIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg