Trabzonspor'un Özel 2017 Ajandası satışa çıktı

Trabzonspor özel içerikli 2017 ajandası hazırladı.

Trabzonspor'un Özel 2017 Ajandası satışa çıktı
Trabzonspor'un Özel 2017 Ajandası satışa çıktı Admin
Advert

Trabzonspor, kulüp tarihine ilişkin bilgi ve fotoğraflar yer alan, 2017 yılı ajandasını "Bize Her Gün Trabzon" sloganıyla satışa sundu.

Kulübün internet sitesindenyapılan açıklamada gerek Türkiye gerekse Trabzonspor Kulübü olarak zor bir yılın geride bırakıldığı belirtildi. 2016 yılının beklentileri karşılamaktan uzak kaldığına vurgu yapılarak, "Acının, hayal kırıklıklarının, karamsarlığın yılıydı. Peki ya 2017? Yeni yıl, yeni umutlar ve düş demek. Hayal etmeyi, hayallerin peşinden gitmeyi ve dahası, ısrar ve inatla Trabzonspor demeyi hatırlamamız gerek." ifadeleri kullanıldı.

2017 yılında Trabzonspor'un yılında 50. yaşını kutlayacağı hatırlatılan açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:: "Bizler, yeni yılda her bir gününüz 'Trabzonspor'la dolsun' diye özel bir ajanda hazırladık. Kulübümüzün yarım asırlık ömrüne sığdırdığı nice zaferlere selam duran çok özel bir çalışma bu. İçinde tarihimizden unutulmaz hatıraları, maçları ve her biri efsane mertebesine yükselmiş çok değerli futbol kahramanlarımızı bulacaksınız. Elli yıllık tarih bir ajandaya sığar mı? Sığmaz elbet. Trabzonspor 2017 Ajandası, bordo-mavi destanı her gün yaşamanızı sağlayacak bir seçki sadece. 2017'nin umutlarımızın yeniden yeşerdiği, hayallerimizin gerçeğe eriştiği güzel bir yıl olması dileğiyle."

 

Trabzonspor 50. yıl Ajanda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg