Hedef Bojan Jokic

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ve Başkan Muharrem Usta, dün futbolcu izlemek için İspanya’ya gitti. İkilinin ilk hedefi Villarreal’in 30 yaşındaki savunma oyuncusu.

Hedef Bojan Jokic
Hedef Bojan Jokic Admin
Advert

Ara transfer dönemini oldukça hareketli geçirmeye hazırlanan Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal belirlenen yol haritası üzerinde çalışmalara başladı. İzlemeden, sadece menajerlerin önerisi ile oyuncu transfer etmeme noktasında alınan karardan sonra Başkan Usta, bazı yöneticiler ve Ersun Yanal yurt dışına çıkartma yaptı. Ekibin ilk durağının İspanya olduğu ve burada gündemdeki bazı oyuncuların takip edileceği öğrenildi. Bu isimlerden birinin Villarreal forması giyen Sloven sol bek Bojan Jokic olduğu ortaya çıktı. 30 yaşında olan savunmacının sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması Trabzonspor yönetiminin işini kolaylaştırıyor.

MİLLİ TAKIMDA OYNUYOR

30 yaşında ve 1.76 boyunda olan Jokic, yıllar önce de bordo-mavililerin gündemine gelmiş ama alınamamıştı. Kariyeri boyunca 246 maça çıkan tecrübeli savunmacının hiç kırmızı kart görmemesi dikkat çekiyor. Şu ana kadar 1 gol atıp, 8 asist yapan Jokic, Slovenya Milli Takımı'nda da 81 maçı çıktı ve rakip fileleri 1 kez sarstı. Bordo-mavili yönetimin sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'in kadrosunda bulunan ancak fazla forma şansı bulamayan oyuncuları da kiralamak için İspanyol kulübünün kapısını çalabileceği belirtildi.

ÖZEL HABER / YUNUS EMRE SEL.

Trabzonspor Transfer Bojan Jokic
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg