Beşiktaş 2-1 Trabzonspor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Vodafone Arena'da Beşiktaş'la karşılaştı.

Beşiktaş 2-1 Trabzonspor
Beşiktaş 2-1 Trabzonspor Admin
Advert

Trabzonspor, Süper Lig'in 10. hafta maçında Beşiktaş'la karşılaştı. Vodafone Arena'da saat 19:00'da başlayan maçı Mete Kalkavan yönetti.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Rhodolfo, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Quaresma, Cenk Tosun, Aboubakar

Trabzonspor: Onur, Zeki, Uğur, Durica, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Mehmet Ekici, Bero, Yusuf Erdoğan, N'doye

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, 7. dakikada Rodolfo ve 17. dakikada penaltıdan Cenk Tosun'un ayağından bulduğu gollerle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Beşiktaş'ın iyi futbolu ve baskısı bir süre daha devam ettiyse de Trabzonspor daha sonra oyunda dengeyi kurdu.

40. dakikada Beşiktaş defansının çıkarken kaptırdığı topu iyi değerlendiren Yusuf Erdoğan ceza sahasına sağ taraftan girip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1 İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım da yüksek seviyeli bir mücadele örneği gösterdi. Bölüm bölüm her iki takımın iyi oynadığı 2. yarıda her iki takım da gol atma başarısını gösteremedi. Yusuf Erdoğan, Quaresma'nın yaptığı sert hareket sonrasında yerini Aytaç Kara'ya bırakmak zorunda kaldı. Doğrudan kırmızı kart gösterilebilecek kadar sert olan hareketi hakem Mete Kalkavan sarı kartla geçiştirdi. Trabzonspor'da 78. dakikada Onazi'nin yerine İbanez, 88. dakikada ise Bero'nun yerine Suk oyuna girdi.

Trabzonspor, önceki maçlarına göre daha derli toplu gözüktü. Mücadele ise üst düzeydeydi ama ortalarda ve son paslardaki beceriksizlik ve oyuncuların birbirinden kopuk oynaması gibi problemler yine can sıktı.

Trabzonspor Beşiktaş
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg