Ofspor zoru sever

Bordo-Mavililer’de tüm gözler Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına çevrildi.

Ofspor zoru sever
Ofspor zoru sever Admin
Advert

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ofspor, gözünü bu hafta sonu saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına çevirdi. Geçtiğimiz hafta Bucaspor maçında tam bir hakem kurbanı olan ve sahadan mağlubiyetle ayrılan Bordo-Mavililer, Erzurumspor maçının hazırlıklarına hız verdi. Ofspor, bu hafta karşı karşıya geleceği güçlü rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u devirip kendine gelmek istiyor.

Bucaspor karşısında hakem kurbanı olduklarını ifade eden Bordo-Mavili ekibin menajeri Savaş Topaloğlu, “Hakemin kötü yönetimi bizim sahadan puansız ayrılmamıza neden oldu” dedi. Genç bir ekibe sahip olduklarını ifade eden Topaloğlu, “Biz sahada futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. Rakiplerin üst düzey oyuncuları var. Bunların bazıları futbolu çirkinleştiriyor. Biz bu çirkinliklerin içinde olmayacağız. Buca maçında hakem kurbanı olduk. Artık bu maçı unuttuk” dedi.

Hafta sonu Süper Lig’den kadrosunda oyuncu bulunduran Erzurumspor ile karşılaşacaklarını belirten Topaloğlu, “Kadro yapısı belli olan güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Bu karşılaşmalar konsantresi yüksek olan maçlar. Bizim oyuncuları böyle bir maç öncesi ekstra motive etmemize gerek yok. Saha ve seyirci avantajı bizden yana. Mücadeleci yüksek bir takımız. Bu mücadeleci özelliğimizi sahaya yansıtıp karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Biz zoru severiz” diye konuştu.

Günebakış - Erdoğan BEKAR

Ofspor Savaş Topaloğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg