Trabzonspor bir ilki hedefliyor

2016-2017 sezonuna kötü başlayan Trabzonspor, yarın Karabükspor'u yenerek hem üst üste 2. galibiyetini almayı hem de ilk deplasman galibiyetini hedefliyor.

Trabzonspor bir ilki hedefliyor
Trabzonspor bir ilki hedefliyor Admin
Advert

Hafta içi kupada karşılaştığı Serhat Ardahanspor'dan sonra hafta sonu da Atiker Konyaspor'a karşı galip gelen Trabzonspor, yarın Karabükspor'la karşılaşacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek.

Konya maçının kadrosu korunacak

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup eden ilk 11'i büyük oranda koruyacağı bildirildi. Ersun Yanal'ın sadece orta sahada değişiklik yapabileceği, Atiker Konyaspor maçında yedek kulübesinde oturan Onazi'yi yeniden 11'e monte edebileceği belirtildi.

Trabzonspor'un Karabükspor karşısına Konyaspor maçındaki 11'le çıkması bekleniyor. Beklenen tek değişik ise Onazi'nin tekrar orta sahada görev alması yönünde.

İki takım arasında 17. maç

Yarın oynayacakları maçla birlikte Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor,  ligde 17'nci kez karşı karşıya gelmiş olacak. Bugüne kadar oynanan 16 maçta bordo mavililerin Karabük karşısında galibiyetlerde 9'a 3 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan 17 karşılaşmada Trabzonspor, rakip kaleye 31 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 15 gol gördü.

Ekici kart sınırında

Trabzonspor'da Mehmet Ekici, yarın oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı öncesi kart sınırında bulunuyor. Ekici'nin Atiker Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla bu sezon ligdeki kart sayısı 3'e ulaştı. Bu maçta da da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek olan Mehmet Ekici, bu durumda Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.
.

Trabzonspor Karabükspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg