Deplasman fobisi aynen devam ediyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 2'nci haftasında Gaziantepspor mağlubiyeti ile deplasmanda kötü sonuçlar almayı sürdürdü.

Deplasman fobisi aynen devam ediyor
Deplasman fobisi aynen devam ediyor Admin
Advert

Geçen sezonun 27’nci haftasında Gaziantepspor’u 1-0 mağlup ederek deplasmanda 3 puana uzanabilen Trabzonspor, daha sonra oynadığı 4 dış saha maçından da galibiyet çıkaramadı. Yeni sezondaki ilk deplasman maçında Gaziantepspor’a konuk olan bordo mavililer, aldığı 1- 0 mağlubiyetle yine hüsran yaşadı.

Muhammet Demir: Daha diri bir takım olmak istiyoruz

Ligin ilk 2 haftasında golle tanışamayan Muhammet Demir, Gaziantepspor yenilgisinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Gaziantepspor karşısında oynadıkları oyunu beğenmediğini söyleyen Muhammet, “Açıkçası yediğimiz gol oyunun özetiydi. Uyuşuk bir oyun vardı sahada. Bizim tempomuza yakışmayan bir oyun oynadık. Daha diri bir takım olmak istiyoruz. Rakibimize uymuş olduk. Onlar böyle olsun istedi bizde yaptık. Uyuşukta bir gol yedik. Maçta böyle sonuçlandı’’ dedi.

Gaziantep’e değer verdiğini de ifade eden Demir, Orkan’ın kendisini üzdüğünü söyleyerek, “Gaziantep’te 5 yılımı geçirdim. Hayatımın bir bölümünü, futbol anlamında yarısını burada geçirdim. Benim için farklı anlamlı bir şehir Gaziantep. Hem takım hem şehir olarak saygılıyım. Sevdiğim arkadaşlarım da bar burada. Orkan kardeşim de bunlardan biri. İnşallah önü açık olur ama bu maçta bizi üzdü’’ ifadelerini kullandı.

Günebakış

 

 

Trabzonspor Deplasman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg