Gidecekler için zaman daralıyor

Trabzonspor’da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncular için zaman daralıyor.

Gidecekler için zaman daralıyor
Gidecekler için zaman daralıyor Admin
Advert

Bordo-mavili takımda Cavanda, Yatabare, İshak, ve Erkan ile yollar ayrılırken, Aykut Demir, Osmanlıspor’a kiralık olarak gönderilmişti. Ancak Trabzonspor’da gözden çıkartılan diğer oyuncular Cardozo, Douglas, Özer, Sefa, Musa ve akıbeti henüz belli olmayan N’doye için zaman daralıyor.

Trabzonspor’dan aldıkları yüksek ücretler nedeniyle bir yere gitmek istemeyen, gitmeleri halinde de bonservislerini bedava almanın planlarını yapan oyunculariçin 2 haftalık birsüre kaldı. 31 Ağustos’ta ilk transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle önümüzdeki günlerde bu oyuncuların durumunda hareketlilik yaşanması bekleniyor.

Trabzonspor’dan 2.5 milyon euro garanti ücret ve 12 bin euro maç başı para kazanan Cardozo,İspanyol ekibi Malaga’nın 1 milyon euroluk teklifini kabul etmemişti. Trabzonspor’dan yıllık 1 milyon 750 bin euro ve maç başı 7500 euro kazanan Douglas da Portekiz ekibi Lizbon’a gitmemişti. Fiyatında indirim yapması halinde takımda kalması gündemde olan N’Doye’den ise henüz bir ses yok. Trabzonspor’dan 2.5 milyon euro garanti ücret kazanan N’Doye, 250 bin euro indirip yapabileceğinisöylemiş ancak bu rakam yönetimce kabul görmemişti. Trabzonspor’un gözden çıkarttığı ve kulübe toplam 7.5 milyon TL maliyeti olan Özer, Sefa ve Musa’nın durumları da belirsizliklerini koruyor. Trabzonspor’da durumları belirsizliğini koruyan oyuncuların kulübe toplam maliyeti ise 30 milyon TL.

Günebakış

Trabzonspor Transfer Gönderilecekler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg