Castillo transferi ne oldu?

Trabzonspor'un transferinde sona geldiği Fabian Castillo transferi suya mı düştü?

Castillo transferi ne oldu?
Castillo transferi ne oldu? Admin
Advert

Amerika ESPN kanalının muhabiri Taylor Twellman'ın verdiği bilgiye göre Trabzonspor'un Castillo transferi gerçekleşemedi. FC Dallas kulübünün Castillo'nun Trabzonspor'da oynamak istemesine rağmen futbolcunun transferini son anda durdurduğunu idda eden Twellman'a göre artık anlaşmanın artık gerçekleşmesi kesin olarak imkansız.

FourFourTwo USA ve ESPN yazarı Steve Davis ise Castillo transferiyle ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Bugün Castillo için anlaşma yok demiştim. An itibariyle kulüpten aldığım bilgiye göre anlaşma ihtimali %100 bitti. Büyük ihtimalle değil, %100..'' dedi.  

Öte yandan Trabzonspor'dan konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Transferin neden gerçekleşmediği yönünde ortaya atılan bir iddia da her iki kulübün ve futbolcunun transferde anlaştığı ancak MLS (Major League Soccer) tarafından Trabzonspor'un mali yapısı ve ödemeler konusundaki sicili sebep gösterilerek transfer ücretinin peşin ödenmesini istemesi. Trabzonspor yönetiminin bu konudaki sorunu aşmak için çalıştığı ve futbolcunun biraz gecikmeli de olsa Macaristan kampına katılması bekleniyor.

Trabzonspor Castillo Transfer ne oldu?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg