Usta'dan güzel haberler

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, NTVSpor'da canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Usta'dan güzel haberler
Usta'dan güzel haberler Admin
Advert

Muharrem Usta, şu ana kadar 2 futbolcu ile kesin anlaştıklarını açıklarken 6-8 futbolcu transfer etmeleri gerektiğini açıkladı.  Usta'nınn açıklamaları şöyle;

6-8 futbolcu almalıyız

Kulübümüzün gerçek anlamda bir yenilenmeye ihtiyacı var. Gidecek oyuncuları kararlı bir şekilde belirledik. 6 ila 8 civarında oyuncu almamız gerekiyor. Şu ana kadar kesinleşen iki oyuncumuz oldu. Biri Ibanez biri de genç bir santrfor. Taraftarımız rahat olsun. Önümüzdeki günlerde takıma kattığımız oyuncuları açıklamaya başlayacağız. Geldiğimizden iki ay sonra scout ekibi kurduk. Gerçekten çok iyi çalışıyorlar.

4.maçımızla yeni stadı açmayı planlıyoruz

Stadımız ilk seyircili maça yetişecek. Olağanüstü bir tesis oraya çıkıyor. Stadın kapasitesi 41 bin 61 kişilik.4. maçımız seyircili. Yeni stadı o maçta açmayı planlıyoruz. Ekonomik olarak karanlık bir tünelden geçtik. 3 dönemdir Trabzonspor'dayım. İlk defa bu kadar istekli çalışan, gayretli bir takım görüyorum. Transferlerimiz katıldığında yeni sezon için iyi bir kadromuz olacak.

 Futbolculara alacaklarını ödüyoruz

Türkiye'de bir takımda oyuncuların maaşları 10 ay düzenli ödense o takım mutlaka ilk 6'ya girer. Futbolculara maaşları günü gününe ödenecek. Birikmiş alacakları da ödüyoruz. Keşke yayın geliri yüksek diye bolluk dönemine girilmeseydi. Geleceğimizin çok aydınlık ve sağlıklı olacağına inanıyorum. Türkiye'de kulüpler iyi yönetilmiyor. Ben burada bir sistem sorunu olduğunu düşünüyorum. Artık başarıya endeksli bir kazanç sistemine geçtik.

(Trabzon'da Bugün)

Muharrem Usta Trabzonspor Akyazı transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg