Nihayet gitti

Trabzonspor İshak Doğan'la yollarını ayırdığını borsaya bildirdi.

Nihayet gitti
Nihayet gitti Admin
Advert

Trabzonspor tarafından KAP’a yapılan açıklamada İshak Doğan'la olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Futbolcunun bordo-mavili forma altındaki kariyeriyse kelimenin tam anlamıyla fiyasko!  Trabzonspor, İshak Doğan için Karabükspor’la 1 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ve Aykut Akgün ile Soner karşılığında anlaşma yapılmıştı. Ancak o dönem Soner’in Karabükspor’a gitmek istememesi sonucu onun yerine de para ödenmişti. İshak Doğan da Trabzonspor’la 4 yıllık sözleşme imzalamış, 2014-2015 sezonu için 2 milyon 137 bin 500 lira garanti ücret ve 14 bin 250 lira maç başı ücreti,  2015-2016 sezonu için 2 milyon 351 bin 250 lira garanti ücret ve 15 bin 675 lira maç başı ücreti, karşılığında sözleşme imzalamış, sözleşmede geçen yıl cüzi bir indirime gidilmişti.

Trabzonspor formasıyla gösterdiği performansla gerçek bir hayal kırıklığına sebep olan İshak, Süper Ligdeki ilk sezonunda, çoğunda sonradan oyuna girdiği 11 maça çıktı. Futbolcu Türkiye Kupasında 6 maçta oynarken 2 gol attı 2’de asist yaptı. Avrupa Liginde ise 3 maçta görev yaptı. İkinci sezonun ilk yarısında bir tek maça çıkmayan İshak, ikinci yarıda kiralandığı Eskişehir’de ise Beşiktaş ve Konyaspor’a karşı mücadele etti. İshak'ın şuanki piyasa değeri ise yaklaşık 750 bin Euro civarında.

Trabzonspor İshak Doğan Gitti Sözleşmesi feshedildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg