TFF Trabzonspor'a lisans vermedi

Türkiye Futbol Federasyonu lisans şartlarını yerine getirmesi için Bordo Mavili kulübe 30 Gün daha ek süre verdi.

TFF Trabzonspor'a lisans vermedi
TFF Trabzonspor'a lisans vermedi Admin
Advert

Kulüplerin yaptığı lisan başvurularını inceleyen TFF Kulüp Lisans Kurulu lisans verilen ve henüz gerekli şartları yerine getiremeyen kulüplerle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi.

İlk değerlendirmelerinde Kulüp Lisans Kurulu; Spor Toto Süper Lig'den Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Beşiktaş A.Ş., Bursaspor, Çaykur Rizespor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü A.Ş., Kasımpaşa A.Ş., Osmanlıspor Futbol Kulübü, Sivasspor ve Torku Konyaspor'a UEFA Lisansı;  PTT 1 . Lig'den Giresunspor,  Göztepe A.Ş. ve Kardemir Karabükspor, Spor Toto 2. Lig'den Fatih Karagümrük A.Ş., Fethiyespor, İnegölspor, Kırklarelispor ve Konya Anadolu Selçukspor kulüplerine Ulusal Lisans vermişti.

Kulüp Lisans Kurulu'nun bu toplantısında, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın ilgili maddesi uyarınca da Ulusal Kulüp Lisansı ile ilgili diğer kulüplere eksikliklerini tamamlamaları için 30 günlük ek süre vermişti.

Bu açıklamaya göre Trabzonspor,henüz lisans alamayan ama ek süre verilen kulüpler arasında gösterildi.

Trabzonspor TFF Türkiye Futbol Federasyonu Lisans
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg