Yeni transferin perde arkası

Trabzonspor’un yeni transferi Ibañez’in maliyeti netleşirken, Trabzonspor'a gelme sürecinin de Trabzonspor’dan bir futbolcunun oyuncuya olumsuz görüş bildirmesi nedeniyle uzadığı ortaya çıktı.

Yeni transferin perde arkası
Yeni transferin perde arkası Admin
Advert

Fenerbahçe'de uzun yıllar basketbol oynayan Mirsad Türkcan'ın menajerliğini yaptığı Ibañez ile 3 yıllık anlaşma yapıldı. Ibañez'e ilk yıl 900 bin Euro, ikinci yıl 1 milyon Euro ve üçüncü yıl da 1.1 milyon Euro ödenecek.

Kızılyıldız nihayet ikna oldu

27 yaşındaki sol bek oyuncusu için kulübü Kızılyıldız da uzun pazarlıklar sonunda ikna oldu. Trabzonspor, 1 milyon Euro'dan başlattığı pazarlığı son olarak 1.8 milyon Euro'ya çıkarmıştı. Ancak bu teklif de geri çevrilince 2 milyon Euro teklif edilerek transfer gerçekleştirildi.

"Sakın Trabzon'a gelme!"

Öte yandan Luis Ibañez'in Trabzonspor ile yaklaşık bir aydır görüştüğü ortaya çıktı. Luis Ibañez'in kendisini Trabzonspor'un istemesi sonrasında Marko Marin ile görüştüğü ve aldığı “Sakın buraya gelme. Trabzonspor'da paralar ödenmiyor. Stresli bir yer. Taraftarları stresli. İstanbul takımlarına git” cevabı yüzünden Trabzonspor'u önce reddettiği anlaşıldı. Fakat Trabzonspor yönetiminin menajer Mirsad Türkcan'ın da ikna çabalarıyla Luis Ibañez'i bordo-mavili takıma gelmeyi ikna ettiği bildirildi.

Luis Ibañez kimdir?

27 yaşındaki Arjantinli oyuncu son olarak Kızılyıldız forması giyiyordu. Kariyerine Boca Juniors'ta başlayan Ibañez, daha sonra Hırvatistan'da Dinamo Zagreb takımına transfer oldu. Racing Club ve ETO FC Györ takımlarında da oynayan Ibañez, 2015 yılında Kızılyıldız'a transfer olmuştu.

Kaynak: Fotospor

Luis Ibañez Marko Marin Mirsat Türkcan Kızılyıldız
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg