Transfer 'de Riola haberleri

Aydın’ın ünlü menajer Raiola’dan, Hollandalı kanat oyuncusunu istediği ortaya çıktı.

Transfer 'de Riola haberleri
Transfer 'de Riola haberleri Admin
Advert

Trabzonspor, Surinam asıllı Hollandalı oyuncu Sheraldo Becker’in peşinde...

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın, ünlü menajer Mino Raiola ile bir araya gelip 2 oyuncusu için ön görüşme yapması, bir çok futbolcunun adının bordomavililer ile anılmasına neden olmuştu. Aydın’ın bu görüşmede ise öncelikli olarak Surinam asıllı Hollandalı oyuncu Sheraldo Becker’i masaya yatırdığı ortaya çıktı. Bonservisi Ajax’ta olan ve 1.5 sezondur Hollanda 1. Lig ekiplerinden Zwolle’de forma giyen Sheraldo Becker’in kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 500 bin euro ile 1 milyon euro arasında olan Sheraldo Becker için Raiola’dan geniş kapsamlı bir değerlendirme alan Aydın’ın bu transfer için Ajax ile görüşmelere başladığı da belirtildi. Hem sağ kanat hem de sol kanat oynayan 21 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 23 maçta 4 gol atarken 5 de asist yapmıştı.

Van der Wiel atağı

Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın Mino Raiola ile yaptığı görüşmede PSG’nin yıldız sağ bek ve açık oyuncusu Van der Wiel için de sorgulamada bulunduğu kaydedildi. Fransa’nın ünlü kulübü PSG ile sözleşmesi bitecek olan Van der Wiel için Trabzonspor’un menajeri aracılığı ile resmi teklifi yaptığı ve oyuncudan gelecek cevabı beklediği öğrenildi. Raiola’nın da Aydın’a, “Galatasaray’da bu oyuncuyu istedi ama Türkiye’ye gitmek istemedi. Sizin için tekrar görüşürüz. Oyuncuyu ikna edersek gelir” dediği belirtildi.

Weiss sıkıntısı!

Yanal, Slovak oyuncuyu istiyor ama kulübü ile yeni yaptığı sözleşme planları bozuyor

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın gözdeleri arasında yer alan Slovak oyuncu Vladimir Weiss, kıymete bindi. Katar ligi takımlarından AL Gharafa’da forma giyen ve kulübü ile Ocak ayında 2020 yılına kadar sözleşme imzalayan Vladimir Weiss, Slovakya forması ile Avrupa Şampiyonası’nda iyi bir performans sergileyince değere bindi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için menajeri Riola ile de görüşen bordo-mavililerin Katar ekibi yetkilileriyle de görüşeceği belirtildi. Weiss’in yeniden Avrupa’ya dönme isteği bordo-mavililerin bu transferde en önemli silahı olacak.

Günebakış

 

Trabzonspor Transfer Haberleri Mino Riola Sheraldo Becker Van der Wiel Vladimir Weiss
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg