Transfer haberleri...

Trabzonspor dış transferde Hollanda, Fransa ve Belçika’ya yoğunlaştı.

Transfer haberleri...
Transfer haberleri... Admin
Advert

Trabzonspor’un transfer üçgeni... Bordo-mavili takımın ihtiyaçları doğrultusunda birçok Avrupa ve Güney Amerika ülkesini tarayan Trabzonspor’da; Hollanda, Fransa ve Belçika’ya kamp kuruldu. Transfer sezonunun başlamasının ardından bu ülkelerdeki oyuncular ve menajerleri ile masaya oturacak olan bordo mavili kurmaylar, yeni sezon hazırlıklarına kadar transferleri bitme aşamasına getirmeyi planlıyor. Fransa’da dün başlayan EURO 2016’yı da mercek altında tutacak olan bordo-mavililer, süreci sorunsuz bir şekilde sonuçlandırmak istiyor.

Yanal, Gaziantepsporlu oyuncu için son sözünü söyledi;

Orkan olursa iyi olur!

Trabzonspor, Gaziantepspor’un genç oyuncusu Orkan Çınar için çıtayı yükseltiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, “Alabilirsek çok iyi olur” raporunun ardından şartları zorlamaya başlayan bordo-mavililer, 2 milyon euro ve 2 oyunculuk teklifi, 2 milyon euro ve 3 oyuncuya çıkartı. Bordo-mavililer, Gaziantepspor’a yapılan bu teklifin ardından beklemeye geçti. Orkan, geride bıraktığımız sezon 31 lig maçında 3 gol atıp 5 asist yapmıştı.

Martinez ısrarı!

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Kolombiyalı golcü Roger Martinez için girişimler sürüyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın da izleyip alınması yönünde rapor verdiği Roger Martinez için şartların zorlanacağı belirtildi. Kolombiya Milli Takımı ile birlikte Copa America’da olan Roger Martinez için ön görüşmelerin yapıldığı ve şampiyonanın ardından harekete geçileceği belirtildi. 21 yaşında olan Roger Martinez, bu sezon 18 maçta 8 gole imza attı.

Günebakış

Tolgahan Çiçek hamlesi

Fırtına, geçen sezon Hollanda Ligi'nde De Graafschap'ta forma giyen 21 yaşındaki sol bek Tolgahan Çiçek'in peşinde. Altyapısını geçirdiği Graafschap ile geride kalan sezonda 28 maça çıkan Tolgahan, 1 gol attı. Tolgahan sol bekin yanı sıra sol stoperde de oynayabiliyor. 1.78 boyundaki oyuncunun kulübü ile sözleşmesi 2018'de bitiyor..

Fotomaç

Son iddia Sercan Sararer

Listesinde pek çok gurbetçi oyuncuyu bulunduran Trabzonspor’da son olarak Sercan Sararer ismi gündeme geldi.

Almanya 2. Lig ekiplerinden Düsseldorf’ta forma giyen kanat oyuncusuyla Bordo-Mavililer’in yakından ilgilendiği iddia edildi.

Sercan geçen sezon çıktığı 26 maçta 3 kez ağları havalandırırken, 8 de asiste imza atmıştı. 26 yaşındaki Sercan, A Milli Takım formasını 12 kez terletmişti. Ancak 2-3 senedir Ay-Yıldızlı formayı giymiyor. 

Fanatik

 

Trabzonspor Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg