Ryan Donk iddiası

Karadeniz gazetesinin haberine göre Galatasaray, Burak Yılmaz'ın satışından kaynaklanan borcuna karşılık Trabzonspor'a Ryan Donk'u teklif etti.

Ryan Donk iddiası
Ryan Donk iddiası Admin
Advert

Galatasaray'dan 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin'in Beijing Guoan takımına  transfer olan Burak Yılmaz'ın satışından hakkı olan 2 milyon Euro'luk payı henüz tahsil edemeyen Bordo-Mavililer'e beklemediği bir teklif geldi.

Karadeniz'in haberine göre, Kasımpaşa'da yıldızı parlayan fakat Galatasaray'daki performansı hayal kırıklığı yaratan Ryan Donk'u göndermekte kararlı olan Istanbul ekibinin Mehmet Topal'ı transfer etmek istediği için böyle bir teşebbüste bulunduğu iddia edildi.

Donk tipinde bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen teknik patron Ersun Yanal'ın, bir önceki döneminde transferini çok istediği ama başaramadığı Ryan Donk'un alınmasına sıcak baktığı, Galatasarayu'la Trabzonspor'un görüşmeleri başlatabileceği görüşü hakim oldu. Öte yandan Trabzonspor scout ekibinin başındaki isim olan Murat Karataş'ın da Ryan Donk hakkında çok olumlu görüş bildirdiği ve daha önce Türkiye'ye gelişinde rol oynadığı biliniyor.

 

Trabzonspor Galatasaray Ryan Donk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg