Trabzonspor'da fotoğraf netleşiyor

Futbolcu kadrosunu önemli ölçüde yeniden yapılandırmayı planlayan Trabzonspor’da yönetim transfer konusundaki belirsizlikleri çözülme bağlıyor. Öncelikle İç transfer konusunu halledecek olan yönetim, bazı futbolcularla yolların ayrılmasından sonra istikametini yurtdışına çevrilecek.

Trabzonspor'da fotoğraf netleşiyor
Trabzonspor'da fotoğraf netleşiyor Admin
Advert

Finansal Fair Play gereği eli kolu bağlanan Trabzonspor önceliği bazı oyuncularıyla yollarını ayırmaya verdi. Bu plan çerçevesinde önümüzdeki günlerde iç transferde hareketli günler yaşanması gereken kulüpte daha sonra dış transfere ağırlık verilecek.

GİRİŞİMLER ARTTI

yaklaşık 60 milyonluk bütçe ve 25 kişilik oyuncu kadrosuyla Sezona başlamayı hedefleyen Bordo Mavililerin, PSG'de forma giyen genç savunmacı Presnel Kimpembe ileilgilendiği yönetim kanadından da doğrulandı. Yönetimin ayrıca Spartak Moskova’ dan Serdar Taşçı, Ajax’tan Nicolai Boilesen, Feyenoord’tan Bilal Başaçıkoğlu’nun yanı sıra Oostende forması giyen Jordan Lukaku için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor ilk etap kampının başlayacağı 4 Temmuz tarihine kadar birkaç oyuncuyu renklerine bağlamayı planlıyor.

KULÜBÜN BORÇLARI ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Yönetim bir taraftan önümüzdeki sezonun kadrosunu planlarken  diğer taraftan da borçlarıazaltmak için kaynak arayışlarına devam ediyorr. Bu anlamda en çok umut bağlanan Akyazı Stadı'nın isim hakkı için sponsorluk görüşmelerinin sürdüğü ve sonuca yaklaşıldığı bildirildi. Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimin bir yandan ödemesi geciken oyuncuların alacaklarını ödeyerek futbolcuların serbest kalmasının önüne geçtiği diğer yandan ise hacizli dosyaları kapatmak için yoğun bir mesai harcadığı bilgisine ulaşıldı

AKYAZI’DA GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞMA

Muharrem Usta'nın 'kamp dönüşü futbolcuları Akyazı Tesisleri'ne yerleştireceğiz' ifadelerinden sonra Akyazı Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı. Öncelikle antrenman sahaları ve takımın kalacağı tesislerle ilgili çalışmalara hız verilirken, Ersun Yanal’ın da çalışmaların seyri hakkında sık sık bilgi aldığı bildirildi.

Başkan Muharrem Usta'nın da daha önce dile getirdiği gibi Bordo Mavililer Akyazı Kompleksi'ni yeni sezonda çıkacakları yeni yolculuğun başlangıç noktası olarak görüyor.

Trabzonspor Muharrem Usta Akyazı Stadı Transferler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg