Sol bek Ajax'tan

Ajax ile sözleşmesi biten Nicolai Boilesen ile görüşmeye başlayan Trabzonspor yetkilileri, 24 yaşındaki Danimarkalı savunmacıyı büyük ölçüde ikna etti. Kimpembe ve Serdar için de girişimler devam ediyor.

Sol bek Ajax'tan
Sol bek Ajax'tan Admin
Advert

Trabzonspor'da transfer çalışmaları savunma ve orta saha üzerine yoğunlaşırken, sürpriz bir isimle daha görüşmeler hız kazandı. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon mukavelesini uzatmadığı gerekçesiyle Ajax'ta hiç forma giyemeyen Danimarka Milli Takımı'nın sol beki Nicolai Boilesen'i gündemine aldı. Bonservisi elinde olan futbolcuyla yapılan temaslarda önemli aşama kat edilirken, oyuncunun düşünmek için zaman istediği ifade edildi. Yönetim Boilesen dışında Kimpembe ve Serdar Taşçı ile görüşmelere devam ediyor.

Visca için yeni teklif

Taşçı'nın bordo-mavili formayı giymeyi çok istediği ancak yüksek maliyetinin Trabzonspor'u tedirgin ettiği de öğrenildi. Sevilla'nın da transfer etmek istediği Edin Visca için Trabzonspor'un Başakşehir'e yeni bir teklif sunduğu; buna göre Karadeniz ekibinin Başakşehir'e 1.5 milyon euro ve iki futbolcu önerdiği belirtildi. İstanbul temsilcisinin bu teklifi değerlendireceği aktarıldı.

Fotomaç-Yunus Emre Sel
.

Nicolai Boilesen Ajax Kimpembe Serdar Taşçı Edin Visca
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg