Transfer'de babalar iş başında

Trabzonspor'un istediği gurbetçi futbolcuların transferi için fanatik Trabzonsporlu babalar devreye girdi.

Transfer'de babalar iş başında
Transfer'de babalar iş başında Admin
Advert

Serdar Taşçı'nın Artvinli olan fanatik Trabzonsporlu babası Niyazi Taşçı'nın oğlunu Başkan Muharrem Usta'ya teklif etmesinden sonra bir başka Trabzonlu baba daha devreye girdi. Ersun Yanal'ın Rotterdam'da görüşüp Trabzon'a davet ettiği Bilal Başacıkoğlu'nun Trabzon doğumlu babası Muzaffer Başacıkoğlu da oğlunun doğduğu şehrin takımına gitmesi için çalışmaya başladı.

Feyenoord'un sportif direktörü ile görüşen Muzaffer Başacıkoğlu'nun hem Yanal'ı hem de Başkan Usta'yı arayarak, "ikna edeceğim, Bilal size gelecek" diye söz verdiği gelen öğrenildi.

Samed'in babası da topa girdi

Babası tarafından Trabzonspor'a getirilmeye çalışılan bir başka gurbetçi yıldız ise Samed Yeşil... Liverpool'un beklediği patlamayı yapamadığı için elden çıkarmayı düşündüğü Samed'in aslen Bayburt doğumlu olan fakat oğlu gibi fanatik Trabzonspor taraftarı olan babası Sebahattin Yeşil de oğlu ile beraber İstanbul'a geldi. Samed'in babası oğlunun Trabzonspor forması giymek istediğini belirterek Trabzonsporlu yöneticilerden İngiliz ekibiyle görüşmelerde bulunmasını istedi.

(Fotospor)

Bilal Başacıkoğlu Samet Yeşil Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg