Hedef transferden 55 milyon TL

Trabzonspor 5 oyuncu ile yollarını ayırarak hem gelir elde etmek hem de transfer bütçesi sağlamayı amaçlıyor .

Hedef transferden 55 milyon TL
Hedef transferden 55 milyon TL Admin
Advert

UEFA ile anlaşması gereği bu sezon için 20 Milyon Euro zarar gösterebilecek olan Bordo-Mavililer; Cardozo, Yatabare, N’Doye, Cavanda ve Douglas’tan önemli gelir elde etmek istiyor.

Trabzonspor’da gönderilecek oyunculardan yaklaşık 55 Milyon TL bekleniyor. UEFA’nın radarında olan ve transfer bütçesini de 55 Milyon TL olarak belirleyen BordoMavililer önceliği kadroda düşünülmeyen ve iyi para edecek olan oyuncuların gönderilmesine verdi.

Kadrosunda bulunan ve yıllık maliyetleri yüksek olan oyunculardan Cardozo, Yatabare, Douglas, Cavanda ve N’Doye’yi elden çıkarmak isteyen Trabzonspor bu oyunculardan yaklaşık 55 Milyon TL gelir elde etmek istiyor. Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gelecek yıl kadroda düşünmediği ve Trabzonspor’da kalmak istemeyen Cardozo’yu 5 Milyon Euro, N’Doye ve Yatabare’yi de 3’er Milyon Euro’ya satmak isteyen Bordo-Mavililer, Cavanda’dan da 3 Milyon Euro’luk bir gelir elde etmek amacında. Ayrıca Sporting Lizbon ile anlaşan Douglas’tan da BordoMavililer 2.5 Milyon kazanmayı planlıyor. Bordo-Mavililer bu oyunculardan gelecek olan paraları da yapılacak olan transferlerde kullanmayı planlıyor.

Günebakış

Trabzonspor Transfer Bütçe 55 milyon TL
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg