Ersun Yanal Türk asıllı futbolcu için Hollanda'da

Ersun Yanal hem yurt içinde hem de yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürüyor

Ersun Yanal Türk asıllı futbolcu için Hollanda'da
Ersun Yanal Türk asıllı futbolcu için Hollanda'da Admin
Advert

Trabzonspor'a iki yıllık imza atar atmaz soluğu Fransa'da alan Ersun Yanal daha sonra Belçika'ya geçmişti. Fransa ve Belçika'da şimdiye kadar toplam 5 futbolcu ile görüşen Yanal'ın son adresi ise Hollanda olacak.

Yanal burada kendisinden önce yönetimin teklif götürdüğü Feyenoord ile sözleşmesi biten Tonny Vilhena ve Feyenoord'da forma giyen Türk asıllı Bilal Başacıkoğlu ile birer görüşme yapacak.

Yanal'ın Vilhena'ya onay verdiği fakat çok sayıda büyük kulübün peşinde olması nedeniyle pek de umutlu olmadığı öğrenildi.

Yanal'ın Bilal'le bir görüşme yapacağı ve Trabzonspor'a gelmeyi kabul etmesi durumunda kulübü Feyenoord'a kiralık teklifi yapılması için yönetime başvuracağı öğrenildi.

1461'den iki isim

Öte yandan gelecek sezonda düşük maliyetli bir kadro ile mücadele etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi, PTT 1'inci Lig'e veda eden 1461 Trabzon'dan da birkaç ismi A takım kadrosuna katmayı planlıyor. İlk etapta 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyen Yüksel Şişman ile geride kalan sezonda başarılı bir performans sergileyen Abdülkadir Parmak'ın isimlerinin ön plana çıktığı belirtildi. Bu iki ismin kamp kadrosuna dahil edileceği, son kararın ise Ersun Yanal'a bırakılacağı bildirildi.

Kaynak: Fotospor

Bilal Başacıkoğlu Tonny Vilhena Yüksel Şişman Abdülkadir Parmak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg