Trabzonspor'un web sitesi yenilendi

Trabzonspor'da bir süre önce kamuoyuna duyurulan yenilik bugün hayata geçti. Kulübün resmi web sitesi yeni görünümüyle yayına başladı.

Trabzonspor'un web sitesi yenilendi
Trabzonspor'un web sitesi yenilendi Admin
Advert

Bugün saat 17.00'den itibaren Trabzonspor'un resmi sitesi yeni görüntüsüyle yayına başladı. 

Resmi Site Başkan Muharrem Usta'nın mesajı ile açıldı.

İşte o mesaj:

Yenilenen Dünyamıza Hoşgeldiniz:

Başkanımız Muharrem Usta, kulübümüzün yenilenen tasarımıyla hizmete giren web sitemizle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkanımız Usta, “Yeni bir yolculuğa başladık. Bu yolculuğumuz kulübümüzün bütün alanlarını kapsıyor. Resmi web sitemiz de bunlardan biri. Taraftarlarımıza yenilen dünyamıza ‘hoş geldin’ diyorum” dedi.

Kulübümüzün neredeyse tüm yapılanmasına ait içeriklerin sunulduğu yeni sitede kulüp tarihinden, formalar hakkındaki bilgilere, sporcu ve teknik direktörlerin biyografilerine kadar birçok konuya rahatlıkla ulaşılabileceğini vurgulayan Başkanımız Muharrem Usta, “Resmi sitemizde bordo ve mavi renklerimiz, takım fotoğrafları ile uyum içinde kullanılıyor. Bu şekildeki site tasarımıyla ziyaretçilerimiz etkileyici bir kompozisyonla gezinti yapabilecek. Yakın bir zamanda hayata geçireceğimiz Trabzonspor Radyosu’na, Trabzonspor’a ait videolara, fotoğraflara, marşlara ve her şeye sitemiz üzerinden ulaşılabilecek. Ayrıca taraftarlarımızın interaktif ortamda eğlenceli dakikalar geçireceği oyunlar da ilerleyen günlerde web sitemize eklenecek” diye konuştu.

Yine yakın bir zamanda Trabzonspor’umuzun oynadığı maçlara yönelik istatistiklerle birlikte ısı haritalarının da resmi sitemizde yer alacağını vurgulayan Başkanımız Muharrem Usta, “Mobil cihazlar başka olmak üzere her türlü uygulamaya uygun halde tasarlanan sitemiz camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg