Transfer taarruzu başlıyor

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın Trabzon’a gelip yeni sezon için kolları sıvamasının ardından gözler transferlere çevrildi.

Transfer taarruzu başlıyor
Transfer taarruzu başlıyor Admin
Advert

Yeni sezon yapılanmasında birçok oyuncu ile yol ayrımına gidecek olan bordo-mavililerde kadroya katılacak oyuncular konusunda da hata yapılmak istenmiyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın talebi doğrultusunda uzun süredir ihtiyaç duyulacak mevkiler için arayışta olan scout ekibinin oyuncu havuzunda 100’ün üzerinde oyuncu bulunduğu belirtildi. Hem yurt içinden hem de yurt dışından bir çok oyuncuyu listesinde bulunduran bordomavililerin öncelikli tercihi ise bonservisi elinde olan oyuncular olacak. Trabzonspor’un oyuncu havuzunda; Uğur Çiftçi, Adem Büyük, Yohan Tavares, Lautaro Rinaldi, Marcin Kaminski, Eren Derdiyok, Badou Ndiaye, Aminu Umar, Cheikh M'Bengue, Cheick Diabate, Aatif Chahechouhe, Visca gibi bir çok isim bulunuyor.

Mustafa Yumlu kalıyor

Trabzonspor’da Mustafa Yumlu’nun gelecek sezonda takımda kalacağı öğrenildi. Geride kalan sezonda 114 uzaklaştırma, 23 engelleme ve 83 pas arası performansıyla yılın en iyi yerli 11’ine seçilen Mustafa Yumlu’ya Teknik Direktör Ersun Yanal da güvenini gösterdi. Yanal’ın, Mustafa’ya, “Kafan rahat olsun. Gelecek sezonki takımımda yer alacaksın. Senin kaliteni biliyorum. Gelecek sezonki planlamamda kesinlikle olacaksın. Kampa kadar kendini hazır tut. İyi dinlen” dediği öğrenildi.

Trabzonspor Ersun Yanal Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg