Şenol Güneş Trabzon'da konuştu

Şenol Güneş: Şike süreci başlamadan önce söylediklerim bellidir ve bu düşüncelerimde değişen hiçbir şey yoktur dedi

Şenol Güneş Trabzon'da konuştu
Şenol Güneş Trabzon'da konuştu Admin
Advert

Trabzonsporun efsanesi ve eski teknik direktörü, Beşiktaş Teknik Patronu Şenol Güneş, bugün Trabzon'a geldi. Güneş, Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, Bordo-Mavililer’in Kenan abisi, Trabzonspor eski Asbaşkanı İş Adamı Kenan İskender'in Bostancı Mezarlığındaki kabrini ziyaret etti.

DAHA FAZLA PUANLA KUPAYI ALAMADIK

Burada önemli açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, “Geçmiş dönemlerde, Beşiktaş’ın şu anki aldığı puandan daha fazla Trabzonspor’la puan topladığımız dönemlerde şampiyonluk kupasını alamadık. Ama şimdi aldık. Hatta şampiyonluk turu bile atıldı” ifadelerini kullandı.

NE SÖYLEDİKLERİM BELLİDİR

“2011’den beri tartışılan, zaman zaman Trabzon’da bana karşı haksız eleştirilere de cevap vermek istiyorum” diyen Güneş, “Şike süreci hiç gündeme gelmeden ben bu toplantıyı yapmıştım. O takımın başında bendim ve orada ne söylediklerim bellidir. Bugünkü düşüncelerimde de değişen hiçbir şey yoktur. Ama o zamanki hak ettiği kupayı almayan Trabzonspor’un benim üzerimden speküle ederek kendi haklarını araması doğru değil. Ben şehrimi ve Trabzonspor’u seviyorum. Beşiktaş da beni karşılıksız seviyor. Gittiğim ilk günden beri sahip çıktılar. Orada da mutluyum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Karadenizinsesi / Samet Emirzeoğlu

Şenol Güneş Açıklama Şike Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg