Sıradanlaşmayı normal göremeyiz

Ortak Değer Trabzon Platformu Başkanı Av. Osman Erusta, Trabzonspor’un tarihiyle, kökleriyle sıradanlaştırılmaması gerektiğini söyledi. Bir basın açıklamasıyla gündemi değerlendiren Ortak Değer Trabzon Platformu açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Sıradanlaşmayı normal göremeyiz
Sıradanlaşmayı normal göremeyiz Admin
Advert

“Yeni yönetim tıpkı bir önceki yönetim gibi büyük umutlarla geldi. O umudumuzun devam etmesini diliyoruz. Ancak, kulüp ve kurum için en büyük risk sıradanlaşmaya teslim olmaktır. Muharrem Usta ve ekibinin bu sıradanlaşmaya teslim olmamasını diliyoruz. Geldiğimiz noktada şunu görüyoruz ki; futbol kulübü idare etmek, şirket yönetmekten, siyasi parti idare etmekten daha zor bir süreçtir. Vaatler ya yerine getirilmeliydi ya da neden yerine getirilmediği hususu; taraftar ve kamuoyu ile paylaşılmalıydı.

Sayın başkanın seçim döneminde üzerinde durduğu itibar, hala en önemli konularımızdan biridir. Sportif risklerden öte itibar riski kurum adına büyük bir tehlikedir. İtibar riskinin en önemli sacayağı da sportif başarıdır. Trabzonspor hep ismiyle bugüne kadar geldi ve potansiyeli her daim yüksekti. Her zaman bu böyle devam etmez. Sıradanlaşmaya, sonrasında sıradanlaşmanın içselleştirilmesine ve en sonunda da vasatlığa varan bu sonucu kabul edemeyiz. Başkan, yönetim kurulu, Trabzon medyası, taraftar oluşumları da dahil olmak üzere, yaşadıklarımızı normal bir süreç gibi görmeyi bırakıp, kurum adına, arma adına birleşip ortak akıl çıkartmamız gerekiyor. Yönetim kurulu bu konuda camianın kendilerine en uzak görüşüne sahip kesiminden bile destek isteyebilir.”

Avukat Osman Erusta, kulüp başkanı Muharrem Usta’ya seslenerek, “Sayın başkan, kongre öncesi ve kongre sırasında dile getirdiği vaadlerin akıbeti hakkında bilgilendirme yapmalıdır. Teknik adam, reel mali tablo ve hedefler hakkında. Kulübün stratejik hedefleri, görev süresince düşündüğü planlamaları revize ederek bizlerle paylaşmalıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Ortak Değer Trabzon Platformu Trabzonspor Osman Erusta Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg