Ersun Yanal iddiaları ortalığı karıştırdı

Bugün Trabzonspor'un Ersun Yanal'la anlaştığı haberinin gündeme gelmesinin ardından hem Ersun Yanal'dan hem de Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen'den kısa açıklamalar geldi.

Ersun Yanal iddiaları ortalığı karıştırdı
Ersun Yanal iddiaları ortalığı karıştırdı Admin
Advert

Bugün sabah saatlerinde Günebakış gazetesinden Nurgül Günaydın'ın haberiyle gündeme gelen, TRT Spor'un da "Trabzonspor Hocasını Buldu" başlığıyla verdiği  haberi üzerine Ersun Yanal'dan Doğan Haber Ajansı'na henüz bir anlaşma olmadığı, görüşmelerin devam ettiği yönünde kısa bir açıklama geldi. Açıklama şöyle: "Herhangi bir şekilde anlaşma yapmadım. Sadece Trabzonspor Başkanı ile bir kaç kez telefonla konuştum. Bunun dışında herhangi bir yaptırım veya anlaşma olmadı. Durumu kamuoyu ile paylaşırım" 

Ersun Yanal'ın açıklamasının ardından bir açıklama da Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen'den geldi.  Ersun Yanal ile ilgili olarak, herhangi bir anlaşmanın söz konusu olmadığını söyleyen Egemen, “Ersun Yanal ile anlaşma yaptığımız şeklinde haberler çıkıyor. Biz yönetim kurulu olarak oturup teknik direktörlük konusunda herhangi bir karar vermedik” dedi. 

Öte yandan Trabzonspor yönetiminde Ersun Yanal'ın göreve gelmesi halinde önemli bazı isim ya da isimlerin çok sert tepki verebileceği, istifaların olabileceği öğrenildi. Açıklamaların adeta panik havasıyla yapılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Ersun Yanal Trabzonspor Trabzon Ersun Yanalla Anlaştı mı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg