Hami Mandıralı Maç Sonunda Konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Çaykur Rizespor karşısında keyifli ve güzel bir maç oynayarak galip geldiklerini söyledi.

Hami Mandıralı Maç Sonunda Konuştu
Hami Mandıralı Maç Sonunda Konuştu Admin
Advert

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, maçtan sonra yapılan basın toplantısında, genç futbolcuların takıma önemli katkı yaptığını söyleyerek, “Bugün Trabzonspor olarak belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Farklı da kazandık. Bunda genç oyuncularımızın rolü fazlasıyla vardı. Amacından uzaklaşan Trabzonspor’da, gençlere şans vermek adına çok önemli bir maçtı. Gençler de bu şansı çok iyi kullandılar. Hem oyun olarak hem de attıkları gollerle Trabzonspor’a katkı sağladılar. En azından bu kadro içinde olmak adına bir mesaj verdiler. Genç oyuncularımızı ve bütün futbolcularımızı kutluyorum. Keyifli ve güzel bir maç oynayıp kazandılar” dedi.

Mandıralı kadro dışı kalan oyuncularla ilgili soruya karşılıksa, bu kararı yönetimle beraber aldıklarına vurgu yaparak,  "Biz bu kararları yönetimle beraber aldık ama sonradan yönetim kararıyla 2 oyuncu geri döndü. 6 oyuncu için de zaten kadro dışı değil performans düşüklüğüne dayalı böyle bir karar almıştık. İki oyuncunun geri dönmesi tamamen yönetimin kararıdır” şeklinde konuştu.

Hami Mandıralı Trabzonspor Maç Sonu Açıklama Basın Toplantısı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg