İstatistikler Fırtına’dan yana

Gençlerbirliği’ne konuk olacak Trabzonspor, rakibi ile oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmedi.

İstatistikler Fırtına’dan yana
İstatistikler Fırtına’dan yana Ömür İnce
Advert
Gençlerbirliği’ne konuk olacak Trabzonspor, rakibi ile oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. Son mağlubiyetini 10 Kasım 2013’te yaşayan Fırtına, ardından çıktığı 4 karşılaşmanın 3’ünü kazanırken, 1 kez de berabere kaldı. Ankara temsilcisini bugüne kadar oynanan 63 maçın 37’sinde devirmeyi başaran Bordo-Mavililer’in deplasmanda ise 31 maçta 14 galibiyeti bulunuyor. Son 2 Ankara deplasmanından 1 puan çıkarabilen Trabzonspor, son olarak 3 Aralık 2012’de yendiği rakibi karşısındaki şanssızlığını kırmak için sahada olacak.

Trabzonspor’dan U17 isyanı

U17 Elit Ligi’nde sezonu namağlup tamamlayan Trabzonspor’un şampiyonluğu, TFF’nin daha önceden belirlediği ‘Şampiyonu lig sıralaması değil, lig sonrası yapılan Türkiye Finalleri belirler’ kuralına takıldı. Statü konusunda resmi siteden açıklama yayınlayan ve kuralın değişmesi gerektiğini savunan Trabzonspor, “Mevcut statü hakkaniyetli değil. Gelecek sezondan itibaren 3 devreli fikstür uygulamasına geçilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Lig sonunda da şampiyon unvanının ligi lider bitiren takıma verilmeli” açıklamasıyla düşüncelerini kamoyuyla paylaştı.

‘Taraftarlarımızı saygıyla anıyoruz’

Trabzonspor, 1997 yılında deplasmanda oynadığı Kocaelispor maçı dönüşü Ankara Kızılcahamam’da trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden 5 taraftarını unutmadı. Bordo- Mavililer yayınladığı mesajda, “1997 yılında Kızılcahamam’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden taraftarlarımız Alaaddin Aygün, Gökmen Karakullukçu, Bülent Dönmez, Kemal Yılmaz ve Faruk Genç’i saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” diye yazdı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg